Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Astrologija otkriva

Saznajte u kojem ćete danu 2021. godine najviše uživati - prema svom horoskopskom znaku

Shutterstock
30.12.2020.
u 16:30

Svi zajedno nadamo se boljim danima u novoj godini koja nam stiže.

Ova ne tako uobičajena i mnogima teška 2020. godina traje još svega jedan dan, a svi se nadaju nekim boljim i ljepšim danima u novoj, 2021. Astrologija može otkriti puno toga što nas očekuje u narednoj godini, ali i kojem horoskopskom znaku će koji dan biti najsretniji.

Ovan
Kako prenosi Times of India, Ovan se treba strpjeti do 15. travnja, a toga dana dobit će priliku za nova iskustva. Osim toga čeka ga dobro zdravstveno stanje i ispunjenje u ljubavi. 

Bik
Biku će taj dan doći vrlo brzo, već 17. siječnja. Planet promjena, Uran, nosi buđenje i inspiraciju. Započet ćete neke nove pothvate i nizati uspjehe.

Blizanci
U svibnju, točnije 28., čeka vas sretan dan. Povezat ćete se s nekim ljudima i iskoristiti svoje vještine.

Rak
Za ovaj znak najsretniji dan bit će 23. lipnja. Doživjet ćete nalet pozitivne energije i čekaju vas samo sretne stvari.

Lav
Lavovima će najsretniji dan u novoj godini bit će 13.srpnja - donijeti će velike radosti i avanture te osjećaj slobode. 

Djevica
18. kolovoza je dan kada će se Djevice osjećati najbolje - dobit će priliku za napredak na poslu, provesti će lijepo vrijeme s partnerom i uživati u sreći.

Vaga
Vage sretan dan čeka tek u rujnu, 6. - bit će jako sretan, posebno u ljubavi. Upoznat ćete nove ljude i voditi zanimljive razgovore.

Škorpion
Škorpioni će 18. studenog uložiti u stvari koje vole i u kojima uživaju. Riskirat ćete tog dana i maksimalno se posvetiti stvarima koje vas raduju.

Strijelac
Ako ste Strijelac, 21. svibnja je dan kojem ćete se radovati u nadolazećoj godini. Bit će to dan prepun uzbudljivih avantura, zabavnih aktivnosti, a imat ćete i dodatnog vremena koje ćete provesti s voljenima.

Jarac
Jarcima se sreća smiješi 23. kolovoza. Okrenite se stvarima koje volite i iskoristite ovaj dan potpuno.

Vodenjak
Najbolji dan za donošenje odluka i za postizanje uspjeha bit će 29. studenog 2021. Tada će Vodenjaci zasigurno pronaći put do sreće, a možda i ljubavi.

Riba
Ako ste Riba, najsretniji dan za vas će biti 3. lipnja 2021. i to u ljubavi - stiglo je vaše vrijeme da zablistate i uživate u romantici.

Uz ovih nekoliko trikova napravite najbolje fritule kod kuće:

Jeste li među njima? Ovi horoskopski znakovi zaljubljuju se na prvu:

1/9

Komentara 2

ZA
zagi101
20:30 30.12.2020.

jedva čekam da završi 2020 god

MO
montello
20:07 30.12.2020.

ljeto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije