Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALE NEVOLJE U RAJU

Saša Sušec potvrdio vezu sa Zlatom Mück

zlata muck, saša sušec
Arhiv VL
30.09.2009.
u 09:25

Prije nego što su uopće potvrdili svoju vezu, koja navodno traje oko godinu dana, krenule su priče da je mladi voditeljski par prije nešto više od tri tjedna završio svoju ljubavnu priču.

Demantiranjem glasina da je prekinuo vezu sa Zlatom Mück, HTV-ov voditelj Saša Sušec prvi put je potvrdio da su on i voditeljica Radio Antene zajedno.

Prije nego što su uopće potvrdili svoju vezu, koja navodno traje oko godinu dana, krenule su priče da je mladi voditeljski par prije nešto više od tri tjedna završio svoju ljubavnu priču, piše Story. Šuškalo se da je voditeljica zamijenila Sašu visokim crnim mladićem s kojim je viđena u jednom zagrebačkom noćnom klubu.

No, paru bliske osobe potvrdile su da su Zlata i Saša ipak zahladili odnose, no voditeljica, koja je prije bila dvije godine u vezi s Dragomirom Budimirom, nije željela ništa komentirati.

- Nemam nikakav komentar. Nije istina da smo prekinuli - bio je nešto rječitiji Zlatin dragi koji je dao naslutiti da su izgladili sve eventualne nesporazume u vezi.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
09:48 30.09.2009.

A zakaj nitko nije objavio da je Joža jučer prevaril Danicu.? Vidjeli su ga jučer s novom konobaricom iz gostione \"Kod veselog Jure\". A neki izvori tvrde da je umjesto iskopavanja krumpira sjedio iza oreha i zval konobaricu novim mobitelom koji mu je Danica kupila za imendan.To je potvrdila i susjeda, koja je prisluškivala.No,za sada neće otkriti detalje razgovora.

DO
doktorica
10:50 30.09.2009.

Voditelji koje netko vodi

BI
billynik
11:59 30.09.2009.

Baš me je to puno zanimalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije