Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GASTRONOMIJA

Salveta.net - Novi web servis o enogastronomskim informacijama

gastronomija
21.05.2010.
u 08:30

- Večeras želite u dobar riblji restoran? Ili za vikend idete u Istru i zanima vas gdje se dobro tulumari?

Časopis Iće&piće pokrenuo je internetski servis o enogastronomskim informacijama u Hrvatskoj. Na adresi www.salveta.net žele promovirati tradicijsku hrvatsku kuhinju i hrvatske vinare.  

- Večeras želite u dobar riblji restoran? Ili za vikend idete u Istru i zanima vas gdje se dobro tulumari, ili gdje se krije neka sjajna konoba? Također, ako imate restoran, a želite obavijestiti goste da imate novu ponudu u vinskoj karti, ili da vam je stigao svježi zubatac od 7kg? Samo upišite u Salvetu i jednostavno saznajte za dobre preporuke. - poručuju iz Ića&pića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije