Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreirajte svoj dan iz snova

Sajam vjenčanja s preko 300 izlagača dolazi u Arenu Zagreb

mladenci
Arhivska fotografija
31.01.2010.
u 13:19

Cilj Sajma je okupiti što veći broj izlagača te pružiti što više informacija kako bi budući mladenci na jednom mjestu mogli kreirati svoj dan iz snova

Tradicionalni, 12. po redu Sajam vjenčanja, održat će se od 5. do 7. veljače u Areni Zagreb. Osim brojnih prezentacija i promocija, buduće mladence očekuje i mnogo nagradniih igara te modnih revija.

Na sajmu će izlagati više od 300 izlagača iz cijele Hrvatske, a predstavit će sve novosti iz svijeta vjenčanja.

Cilj Sajma je okupiti što veći broj izlagača te pružiti što više informacija kako bi budući mladenci na jednom mjestu mogli kreirati svoj dan iz snova.

Ključne riječi

Komentara 1

UK
Ugo Kajvez
14:30 31.01.2010.

Imperativ, moram obavezno bit tamo, sve bum otkazal ... samo da dođem ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije