Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Večeru za dvoje u Kavani i restoranu Muzej za Valentinovo osvojila je...

Kavana i restoran Muzej
Foto: PR FOTO
1/2
13.02.2014.
u 09:27

Najromantičniji dan u godini provedite s voljenom osobom na mjestu gdje ćete ljubav moći iskazati na poseban način – odličnom hranom uz romantičnu glazbu.

Valentinovo je jedan od najljepših dana u godini i Kavani i restoranu Muzej je posebno zadovoljstvo što gostima može pružiti vrhunsku gastronomsku ponudu u ugodnoj i opuštenoj atmosferi koju će upotpuniti dvije akustične gitare. 

Uz domaću hranu i tradicionalnu kuhinju, ukusne i svježe pripremljene deserte te vrhunska vina i šampanjac, večer provedite uživajući u ukusnim zalogajima i odličnoj glazbi u posebno romantičnom i ugodnom ambijentu koji je zaštitni znak Kavane i restorana Muzej.
Jelovnik restorana Muzej za Valentinovo će biti baziran na tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji te predstavlja zadovoljstvo za nepce svakoga gurmana. Goste čeka dalmatinska kuhinja i desert koji osvaja svako srce – mousse od čokolade. Uz romantičan sjaj svijeća, bogat jelovnik i ugodnu glazbu, za sve goste ovo Valentinovo će biti dan za pamćenje.

Prostor restorana uređen je u stilu starog Zagreba s dodacima modernog dizajna interijera, a kroz restoran vode povijesni jelovnici pripravljani desetljećima za visoke državne dužnosnike i poznate osobe od 1927. godine pa sve do danas. Za savršen užitak, osim toplog i ugodnog ambijenta, zaslužno je profesionalno i ljubazno osoblje. Prostori i ponuda Kavane i restorana Muzej Valentinovo će učiniti jedinstvenim doživljajem koji ćete zasigurno dugo pamtiti.

Kavana i restoran Muzej nalaze se u Muzeju za umjetnost i obrt i jedna su od prvih institucija takve vrste u Europi. Smještena u samom centru grada Zagreba predstavlja idealno mjesto za odmor uz ispijanje kava, degustaciju malih i slatkih zalogaja i uživanje u tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji.

Večernji vam u povodu Valentinova daruje jednu romantičnu večeru za dvoje. Prijavite se do 13. veljače do 16h jer pedesetog prijavljenog darujemo. Svaki sudionik ima pravo jednom se prijaviti.
Sretna dobitnica koja će u s dragom osobom uživati u večeri za Valentinovo je Vedrana Katanić.

Komentara 2

NI
nikolicaprikolica
12:48 13.02.2014.

Da, kao i darovanje u Opatiji, nestao članak, od nagrade ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije