Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slažete li se s njima?

Roditelji uvjerili kćer da je vještica iz čarobnjačke obitelji i izazvali veliku raspravu na društvenim mrežama

shutterstock
01.07.2020.
u 15:28

Kćer im je zaluđena Harry Potter knjigama pa su joj rekli da je ona dio tog čarobnjačkog svijeta, ali ne slažu se svi s ovom metodom.

Svaki roditelj ima pravo odgajati svoju djecu kako on to želi, ali određene stvari kod načina roditeljstva mogu izazvati veliku raspravu na društvenim mrežama. Tako su jedni roditelji izazvali veliku reakciju na Twitteru kada su otkrili da svoju kćer odgajaju da vjeruje da je vještica iz čarobnjačke obitelji, prenosi mirror.co.uk.

U svojoj objavi objasnili su da je njihova kćer (7) zaluđena Harry Potter knjigama pa su joj rekli da je čarobnjački svijet stvaran te da je ona dio njega.

- Skoro će navršiti osam godina i njezina pitanja postaju sve dublja. Mi gradimo njezinu iluziju s detaljima o genetici naše obitelji i njezinom povezanosti s likovima iz knjiga, ali i pričama kada smo koristili magiju i koje smo moralne vrijednosti naučili iz toga - kažu u svojoj objavi. 

- Prije nego što nas drugi roditelji napadnu, znamo da je to laganje i da će se razočarati jednog dana kada sazna istinu, a možda imati i problema s povjerenjem. Dodavanjem magije u njezino djetinjstvo pomaže joj da postigne svoj puni (magični) potencijal, jer mora puno učiti kako bi je prihvatili u školu za čarobnjake, Hogwarts - nastavljaju.

Također su otkrili kako su pričali s njezinim učiteljima u školi, koji su im rekli da je to kreativno i odlično za dijete. Smatraju da će pomoći njihovoj kćeri u budućnosti da ispituje važna pitanja i ne prihvaća sve što joj drugi serviraju, ali nisu se svi roditelji složili s njima.

- Koja je razlika između ovoga i govorenja djeci da je Djed Božićnjak stvaran? Koja je stvarna razlika? Tradicija? - branio je jedan komentar roditelje.

- Koliko god je čudno, ne vidim razliku između ovoga i odgajanja djece u vjeri - komentirao je jedan korisnik.

- Ja sam odgojen kao kršćanin, ali nikad mi roditelji nisu rekli da sam potomak Isusa Krista - odgovorio je jedan korisnik.

- Umjesto da naučite dijete da voli knjige, vi joj napravite ovo? - glasio je jedan komentar.

- Najbolji rezultat ovoga je da će otići od vas i više neće pričati s vama - složio se jedan korisnik. 

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Komentara 1

AT
atlantisind
01:41 02.07.2020.

Ima li vecernji sta pametnije pisati umjesto ovih budalastina iz Engleske koja je srce svakog nemorala i prljavstine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije