Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševila druge majke

Majka petero djece odlučila: 'Neću više raditi kućanske poslove, sada ću biti poput muškarca'

Mandy Nolan
29.06.2020.
u 10:04

Za kućanske poslove potrebno je mnogo vremena, stoga je ova majka odlučila prestati ih raditi i početi se ponašati ''kao muškarac''.

Majka petero djece objavila je da prestaje raditi kućanske poslove kada je shvatila da joj oni oduzimaju mnogo sati u danu. Mandy Nolan (52) rekla je kako se njezin dan sastoji od pospremanja i čišćenja svih soba, koje kasnije ponovno budu neuredne zbog njezine djece. Stoga je odlučila prestati čistiti za svojom djecom i početi se ponašati '‘kao muškarac'’, prenosi Daily Mail.

"Uvijek sam imala strogi režim čišćenja, pranja, brisanja prašine. I vikanja. Ne želim se naći na smrtnoj postelji i razmišljati kako sam mogla još nešto očistiti. Uvijek sam se pitala zašto mi je toliko stalo do toga. Kada mi dolaze gosti, sve mora biti čisto kako ne bi pomislili da smo neuredna obitelj i da me ne bi gledali kao neuspješnu ženu", objasnila je Mandy u svojoj objavi na Facebooku.

Pogledajte zašto ne biste trebali preskakati servis bicikla:

Tijekom karantene odlučila je prestati raditi sve kućanske poslove koji je ne usrećuju. Shvatila je da više ne želi biti pod stresom zbog silnog posla po kući. "Kućanski poslovi nas ubijaju. Oduzimaju nam dragocjeno vrijeme. Postoji mišljenje da bi žene trebale provoditi mnogo sati čisteći kuću, stoga sam odlučila pretvoriti se u muškarca. Zapravo razmišljati kao muškarac. Počet ću vjerovati da će netko sve napraviti umjesto mene. Danas sam otišla na zahod i nisam pustila vodu. Biti muškarac stvarno je odlično", objašnjava Mandy.

Njezina objava brzo je oduševila mnoge majke i žene diljem svijeta koje su suosjećale s njezinim problemom. "Ovo je stvarno prava istina. Ja se borim s prekidanjem tih navika. Čista kuća i um nužni su za bolje rezultate, ali ne mogu imati oboje – komentirala je jedna korisnica. – Sve je ovo istina. I ja sam odustala prije nekoliko godina – priznala je druga korisnica.

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Komentara 38

JP
josip.pivar11
10:23 29.06.2020.

Uskoro ćemo je vidjeti na zidarskoj skeli ili na krovnoj konstrukciji. Ipak je to fini muški posao.

ČE
Čedolovac
10:31 29.06.2020.

Bila na wc-u i nije pustila vodu.. I to je cini muškarcem???? Kakve bljezgarije..

KO
Korumpirani
10:51 29.06.2020.

Znači super su odgojili djecu da ona sa 52 godine čisti za njima i da joj ne pomažu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije