Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravičan slučaj

Roditelji djevojke koju su ubili morski psi krive turističku agenciju za tragediju

GoFoundMe
10.07.2019.
u 10:45

Priča o tragediji na Bahamima, kada su djevojku napali morski psi, šokirala je svijet, a sada ima i nastavak

Studenticu Jordan Lindsay (32) iz Kalifornije napala su tri morska psa na Bahamima 26. lipnja, a od posljedica ugriza umrla je i prije nego što je stigla u bolnicu. Morski psi napali su je dok je ronila sa svinjama, u sklopu turističke ture, a otkinuli su joj desnu ruku, odgrizen joj je i dio lijeve ruke, a izgrizene su joj noga i stražnjica. U bolnici je već bilo prekasno za spašavanje, a nije joj mogla pomoći ni liječnica koja se slučajno zatekla na turističkom brodu. Obitelj sada optužuje turističku agenciju za smrt svoje kćeri, piše New York Post.

Jordan je sa svojom obitelji bila na brodu jer im je turistička agencija ponudila aktivnost plivanja i ronjenja sa svinjama, jednu od većih atrakcija na Bahamima, točnije vodama oko otoka Rose Islanda. Ipak, nitko ih nije upozorio na opasnost od morskog psa.

Foto: GoFoundMe

Obitelj je upozorila turističku agenciju da obnove svoje sigurnosne mjere kako se ovakva tragedija ne bi ponovno dogodila. "Ne bismo mogli živjeti sami sa sobom da smo nastavili šutjeti i da smo poslije čuli kako druga obitelj prolazi kroz isto", rekla je obitelj u svojem priopćenju za javnost. Također tvrde kako na plaži ni u vodi nije bilo zaposlenika turističke agencije Sandy Toes kada se napad dogodio. "Jordan nije pružena liječnička pomoć. Nisu imali prvu pomoć – ni najosnovniju pomoć kod najmanjih ozljeda. Činilo se kao da je prošla vječnost dok nije došao spasilački brod."

 

Ključne riječi

Komentara 25

DU
Deleted user
12:31 10.07.2019.

Koja glupost: u moru, kako je poznato, žive morski psi. Kod Bahama poasebno! Pa prema tome: jest da je to strašno i za djevojku i za obitelj, ali to spada u normalan rizik življenja! Koja crna odšteta!!!

LI
liliZG
13:35 10.07.2019.

dosadni ameri stalno tako cimaju lovu praveći se navješti, ... treba jednom i tome doći kraj.

MA
macor3
11:51 10.07.2019.

tuzite ih imate osnove i dobit cete ogromnu odstetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije