Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan događaj

Rodila blizance, a poslije poroda uslijedilo je nevjerojatno saznanje!

Shutterstock
05.10.2023.
u 12:30

Tako nešto događa se iznimno rijetko

Kako javljaju brazilski mediji, jedna djevojka imala je spolni odnos s dva muškarca istog dana, a nakon poroda je dala da joj naprave test očinstva. Nakon toga uslijedio je šokantan rezultat: uzorak DNK jednog muškarca bio je pozitivan samo na jedno od dvoje djece, piše Daily Mail

Naime, kada je tada 19-godišnjakinja dala na analizu uzorak DNK drugog spolnog partnera, test je otkrio da je on biološki otac drugog djeteta. Prošlo je već 16 mjeseci otkako su djeca rođena, ali njihova je priča tek sada postala javna. Objasnila je da je napravila test utvrđivanja očinstva jer nije bila sigurna tko je otac njezine djece. 

VEZANI ČLANCI:

U medicini je ovaj fenomen nazvan heteroparentalna superfekundacija i događa iznimno rijetko, objasnio je liječnik Túlio Jorge Franco. Heteropaternalna superfekundacija događa se kada majka otpusti dva jajašca koja su zatim oplođena s dvije spermijske stanice različitih muškaraca. Žene obično moraju imati spolne odnose s dva različita muškarca unutar dana prije ili nakon ovulacije kako bi se obje jajne stanice oplodile. Ovaj slučaj iz Brazila je 20. ovakav slučaj zabilježen u svijetu, a sada je objavljen u znanstvenom članku.

"Moguće je da se oplode dvije jajne stanice različitih muškaraca. Bebe dijele majčin genetski kod, ali rastu u različitim placentama", objasnio je liječnik. Majka dvoje djece je šokirana DNK rezultatom te je kazala kako nije znala da se to može dogoditi. "Djeca su vrlo slična", rekla je za Globo. Nije poznato mišljenje očeva djece o cijeloj situaciji. 

Mama koja ne razlikuje svoje blizanke osmislila super trik: 'Ovo funkcionira odlično'

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar essek22
essek22
14:09 05.10.2023.

Ko kod mačaka :))))

KO
konfederacija
06:07 06.10.2023.

dokaz za cijeli život kako je bila vjerna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije