Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAR SKROZ DOLJE...

Robbie Williams s djevojkom seli u Australiju

Robbie Williams
Pixsell
17.09.2009.
u 12:22

Tek što se vratio u Britaniju nakon sedam godina provedenih u Los Angelesu, Williams nije dugo razmišljao kada mu je Ayda rekla kako ima predosjećaj da će završiti u Australiji.

Nakon što je njegova djevojka Ayda Field rekla kako bi bilo divno živjeti u Australiji, Robbie je, kako je sam izjavio, spreman za obiteljske obveze. Objavio je kako kupuje kuću "Down Under".

Tek što se vratio u Britaniju, nakon sedam godina provedenih u Los Angelesu, Williams nije dugo razmišljao kada mu je Ayda rekla kako ima predosjećaj da će završiti u Australiji. Za njega je to bio dovoljno dobar razlog da se počne raspitivati na tržištu nekretnina.

- Gledam nešto što je izvan grada, možda neku farmu, izjavio je Robbie dodavši ponovno kako je spreman skrasiti se uz glumicu i osnovati obitelj.

- To nam je definitivno u planu. Mali majmunčići koji trče uokolo. Bilo je i vrijeme. Život mi se sada čini nekako potpuno drugačijim.

Robbie je toliko opčinjen Aydom da je samo za nju napisao pjesmu "Won't Do That To You", objavljenu na njegovu najnovijem albumu "Reality Killed the Video Star".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije