Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vraćanje strasti

Rijetko kada ste uzbuđeni za seks? Stručnjakinja donosi savjete kako to promijeniti

shutterstock
26.11.2020.
u 22:05

Rutina ponekad može postati dosadna i umarajuća, stoga je lak način da je zaustavite, dodavanje novih elemenata.

Nakon nekog vremena, mnogi parovi gube interes za seks, ali i strast koju su nekada imali između sebe. Iako je mnogima to znak da je vrijeme za neke promjene, neki ne znaju kako popraviti svoj seksualni život. Stoga je stručnjakinja za seks Tracey Cox otkrila nekoliko savjeta kako ponovno vratiti strasti, kako prenosi Daily Mail.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Gradite napetost tijekom dana
Započnite s obećanjem: poljupcem koji traje dulje nego obično ili razigranim stiskanjem penisa, prije nego što napustite kuću. Zatim nastavite zadirkivati tijekom dana s nekim seksi porukama. Kada dođete kući toga dana, svoje riječi provedite u djela.

Gledajte, čitajte ili slušajte nešto erotsko
Ako vam ne smeta, dopustite svom partneru, ali i sebi, da koristite erotski sadržaj. To je vrlo jednostavan način da se uzbudite, a kasnije svoje osjećaje i raspoloženje podijelite s partnerom u spavaćoj sobi.

Dodajte nešto novo
Trik za brzo uzbuđenje je dodatak iznenađenja. Rutina ponekad može postati dosadna i umarajuća, stoga je lak način da je zaustavite, dodavanje novih elemenata. Možete isprobati ‘klišeje’, poput vezanja očiju ili ruka, ili jednostavnu promjenu dinamike tijekom seksa.

Ivana je nominirana za Divu godine: 'Na pitanje tko sam ja, još nisam našla pravi i potpuni odgovor':

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
17:42 27.11.2020.

ujutro i navecer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije