Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajna žena

'Rekla sam mu da sam trudna, a on mi je priznao da me cijelo vrijeme vara'

Shutterstock
03.11.2020.
u 20:00

Maleni ima godinu dana, a otac ga nije niti jednom vidio.

"Bilo mi je 30 godina kada sam ostala trudna prvi put. Iako beba nije bila planirana, osjećala sam se presretno. Moj bivši je tada imao pet godina više i troje djece s bivšom, pa je za naše rekao da ga se trebam riješiti."

Nije mogla vjerovati što čuje, a onda je stigla još jedna užasna vijest. "Priznao mi je da me vara s drugom ženom i da već neko vrijeme planira da prekinemo. Od tog razgovora ga nisam više vidjela", ispričala je žena psihoterapeutkinji Deidre.

Pitali smo kumice s placa za nekoliko ljubavnih savjeta, evo što su odgovorile:

Slala mu je poruke da je rodila njihovog sina, ali nije reagirao. "Iako je prošlo godinu dana, ne mogu se nositi s činjenicom da on ne želi vidjeti ni čuti svog sina, i da neće biti prisutan na njegovom prvom rođendanu."

"Tužno je što dječak neće poznavati oca. Ako tvoj bivši bude i dalje odbijao kontakt, postoji li neki muškarac u tvom životu koji bi mogao biti očinska figura malenom, čak i ako ti je samo prijatelj?", pitala ju je Deidre. 

Prijateljica vam je trudna? Znanstvenici tvrde: Trudnoća je 'zarazna'

1/3
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:28 03.11.2020.

Ide se karati sa seoskom barabom koji već ima troje djece i onda se pita tko je tu lud.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije