Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŽIĆ I SILVESTROVO

Raskoš na hrvatski način

08.12.2008.
u 11:26

Blagdani zahtijevaju barem jednu svečaniju kombinaciju odjeće. Naravno, sasvim je različito ono što ćemo odjenuti za božićni domjenak tvrtke u kojoj radimo, svečani obiteljski ručak ili pak za doček 2009. Ne želimo vam i mi propovijedati o teškoj ekonomskoj krizi koja vreba na nas, ali ipak savjetujemo racionalnu kupnju.

Ponekad neki novi detalj – čipkasti top, remen od šljokica ili pak dobro skrojena bluza od satena – baca sasvim novo svjetlo na kombinaciju koja već “stanuje” u našem ormaru. No, ako je sve što imate već toliko puta viđeno da čak i vaš najdraži prepoznaje vašu svečanu haljinu (a znamo da je Bog cijepio muškarce od pamćenja ženske odjeće), vrijeme je za kupnju. I tu možemo biti svjesni trenutka u kojem se nalazimo i stoga zaigrati za domaću kartu.


Linea Exclusive - Ako trebate svečano odijelo, ovo je prava adresa

Neki od naših kreatora jaki su – i poznati – upravo u svečanoj odjeći, a oni sami rado priznaju da su to prigode za koje ženama nije žao izdvojiti novac. Haljine, suknje i kompleti, svečana, večernja odijela... I zna se tko je u čemu najjači, tko igra na kartu romantike, tko radi klasičnije modele koji ne ovise o vašim godinama, a tko nudi seksepil. Kupnja u domaćim modnim atelijerima uz to ima i neke velike prednosti – u svakom će vam vrlo rado (i besplatno) prilagoditi model koji ste izabrali, što znači da ćete dobiti haljinu koja vam zaista savršeno pristaje, a vrlo često možete se dogovoriti i o uvjetima plaćanja.

Naravno, haljina u Envy Roomu ili Linei Exclusiveu ne stoji isto kao one u Mangu ili Zari, jer velike svjetske industrije rade u milijunima primjeraka. No, za svoj ćete novac dobiti kvalitetu i mir, sigurni da se neće pojaviti još netko u istoj haljini.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije