Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Uživajte sa mnom”

Radovan Marčić ispričao više od priče o hrani, moru i ljudima

master (1)
Boris Šćitar/Pixsell
31.05.2013.
u 15:12

Nije Marčićeva knjiga samo još jedna u nizu kuharica nego zanimljivo putovanje kroz običaje kuhanja i doživljavanje hrane uz okuse mora kojima prijeti zaborav

Gastrobard Radovan Marčić i VBZ predstavili su u RougeMarin bistrou njegovu novu knjigu “Uživajte sa mnom”. Knjizi su nazdravili Mario Bošnjak i Zlatko Klanac. Nije Marčićeva knjiga samo još jedna u nizu kuharica koje će kolekcionari odložiti na police nego zanimljivo putovanje kroz običaje kuhanja i doživljavanje hrane uz okuse mora kojima prijeti zaborav. 

Radovan Marčić, pisac scenarist, producent, kazališni i filmski redatelj te gastrokritičar jedan je od pokretača i već petnaest godina urednik nautičkog časopisa "More". Uredio je dvadesetak knjiga, od kojih su najpoznatije Peljar hrvatskog Jadrana, 1300 planova luka, lučica i uvala hrvatskog Jadrana, Poslanice sladokuscima te Gustoza đita koja je prevedena na četiri jezika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije