Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskršnji blagdani

Radno vrijeme trgovina i šoping centara, evo koji i kako rade za uskršnje blagdane

Konzum
Foto: Konzum
1/4
20.04.2019.
u 09:44

Konzum i Lidl neće raditi niti na Uskrs niti na Uskrsni ponedjeljak.

Pitate se rade li i koji šoping centri i trgovine tijekom uskršnjih blagdana? Na sam Uskrs sve će trgovine biti zatvorene, no u ponedjeljak će većina otvoriti svoja vrata kupcima. 

Ne i Konzum i Lidl koji neće raditi niti na Uskrs niti na Uskrsni ponedjeljak.

Skraćeno, po nedjeljnom rasporedu, u ponedjeljak će raditi trgovine Spara, a one u sklopu trgovačkih centara, radit će u skladu s radnim vremenom centra.

Kaufland će u ponedjeljak raditi skraćeno, od 8 do 16 sati. Po nedjeljnom radnom vremenu radit će u ponedjeljak i Plodine te trgovine Tommy do 14 sati.

Shopping centri

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL/ilustracija

Shopping centar Avenue Mall u Zagrebu će u ponedjeljak raditi od 9 - 21 sat. City Center One East i City Centar One West u Zagrebu, City Center One u Splitu, Mall of Split te Westgate ( od 10h) će u ponedjeljak raditi po redovnom radnom vremenu, od 9 do 21 sat. 

Supernova Zagreb - Buzin također će u ponedjeljak raditi od 9 do 21 sat, s time da će Interspar biti otvoren od 8 do 21 sat. GardenMall će također raditi samo u ponedjeljak od 9 do 21 sat. Supernova Karlovac radit će jednako kao i GardenMall, dok će Supernova u Zadru, Supernova Colloseum u Slavonskom Brodu, Supernova Šibenik, Supernova Sisak West & East biti zatvorene i na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak. 

Shopping centri Supernova Varaždin i radit će na Uskrsni ponedjeljak od 9 do 14 sati, a Supernova Koprivnica od 9 do 15 sati, s time da će trgovina Interspar biti otvorena od 7 do 15 sati. 

Lumini u Varaždinu na Uskrs će biti zatvoren, radit će samo kafići Leggiero, Rock Art i Zlatne Gorice od 14 do 22 sata i Cinestar od 15 sati do ponoći. Na Uskrsni ponedjeljak centar će raditi od 9 do 21 sat, osim trgovine Konzuma koja će biti zatvorena. 

 Pogledajte i video Uskrsna priča obitelji Salaj

 

Komentara 2

ČA
čarli
22:29 21.04.2019.

Supernova Sisak West & East??? WTF?

AO
ante.oreskovic75
12:32 20.04.2019.

Očitonove uprave znadu svoj posao!Ka da cijenim kupca i njegove želje neće te napustiti!Dok ne oslobode svoje osoblje gramzivosti neće znati dali rade za njih ili samo jer nemaju izbora!Radio sam 40 godina i ponešto o tom znam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije