Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sigurno se namučio

Supruga poslala u trgovinu jer je cijeli dan ležao na kauču, evo što je morao kupiti

kupovina
Foto: Getty Images
01.04.2019.
u 09:43

Blogerica Karen Alpert cijeli je dan radila kućanske poslove dok je njezin suprug ležao na kauču pa mu se odlučila osvetiti

Jedna je žena pronašla savršen način kako se osvetiti suprugu koji je cijeli dan ležao na kauču dok je ona radila sve kućanske poslove.

Blogerica Karen Alpert na svom Facebook profilu Baby Sideburns objavila je popis namirnica koje je njezin suprug trebao kupiti u trgovini u koju ga je poslala jer joj nije pomagao oko spremanja i čišćenja.

Ništa ne bi bilo neuobičajeno da nije riječ o namirnicama koje zapravo ne postoje. Jer mnogim muškarcima, čast iznimkama, problem je kupiti i ono što koriste svakodnevno.

Tako je Karenin suprug za zadatak dobio kupiti mlijeko s 3 posto mliječne masti, jagode bez sjemenki, humus bez masnoća, pšenične krekere (one u plavoj kutiji), vrhnje koje nije kiselo, dijetalno-dijetnu kolu, odležani sir i organski Pop Tarts (američki keks).

Da stvar bude još gora, isključila je zvuk na mobitelu da je suprug ne može dobiti dok bude tražio vrhnje koje nije kiselo.

Svojim popisom blogerica je oduševila druge žene.

– Stvar je u tome da me suprug zove bez obzira na to po što ga pošaljem, svaki put – napisala je jedna žena dok je druga komentirala ''kako ona ne bi mogla biti toliko zlobna, ali da je smiješno''.

VIDEO Žena se šokirala: Evo što je pronašla u čokoladnom jajetu

Komentara 16

Avatar Eddie
Eddie
10:45 01.04.2019.

Dajte Pulitzera autoru ovog članka!

DU
Deleted user
12:22 01.04.2019.

Prosto sumnjam da je ona radila cijeli dan cistila i sredivala stan. Blogerke niti trepavicom ne mrdaju ako ne mogu naplatoti. To je jos jedan tik da se cita njezin blog i o tome prica. Sranje

Avatar izvidnik1
izvidnik1
12:33 01.04.2019.

sljedeći puta bude sipala gorivo na benzinskoj pumpi kupi i litru tekućine za žmigavce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije