Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBIMCI

Psići koji stanu u torbu – trend ili ljubav prema životinjama?

neven ciganović
Pixsell
08.01.2010.
u 08:01

Iako mnogi na pojavljivanje poznatih u javnosti s kućnim ljubimcima ispod ruke ili u torbici reagiraju negativno uz komentare da je riječ o zabrinjavajućem modnom trendu, oni koji 'trend' slijede, ali i "Prijatelji životinja" s time se ne slažu.

Iako mnogi na pojavljivanje poznatih u javnosti s kućnim ljubimcima ispod ruke ili u torbici reagiraju negativno uz komentare da je riječ o zabrinjavajućem modnom trendu, oni koji "trend" slijede, ali i "Prijatelji životinja" s time se ne slažu.

-  Cijeli život imam životnje i ne mislim da ih poznati uzimaju zbog nekog modnog hira. Vjerujem da svatko tko ima mogućnost brinuti se o životnji, uzima je iz ljubavi, a nosi je sa sobom jer ima potrebu stalno biti s njom. Ne sjećam se da sam nekoga vidio da obilazi modne revije i crvene tepihe sa životinjama - smatra modni stilist Neven Ciganović i dodaje da ne zna kako bi preživio gubitak briselskog grifona Daše.

S njime se slaže i Luka Oman, predsjednik udruge "Prijatelji životinja":

- Vjerojatno kao i nepoznate osobe, tako i slavni iz različitih razloga uzimaju kućne ljubimce. Razlika je samo u tome što poznati imaju mogućnost poslati javnosti poruku: kada udome životinju šalju poruku da treba udomiti ljubimce kao i to da su oni prijatelji, a ne igračke.

Komentara 2

YO
yohana
22:24 15.01.2010.

kao prvo nositi svog psica u torbi je najnormalnija stvar u svim civiliziranim zemljama.komentar da ga nose samo tako pederi i manekenke nije nimalo tocan.i sama imam psica,cesto sam na putovanjima ali on je stalo samnom.nazalost kad dodemo u hrvatsku tu je malo problem jer jos uvijek je ona stara navika da pas mora biti na lancu i u dvoristu.to je za mene izivljavanje na zivotinjama.tko nevoli zivotinje nevoli ni sam sebe pa ni ljude.to je dokazano.

Avatar punkufer
punkufer
10:02 08.01.2010.

Blesavo pitanje. Nosanje psa u torbici je maltretiranje životinje. Sasvim jasno i očito. Osim toga, dovoljno je vidjeti tko to radi i sve će vam biti jasno - pederi, manekenke i ostali željni pažnje. Fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije