Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARTA U JEDNOM SMJERU

Prvi put u povijesti u Engleskoj više slobodnih muškaraca

ljubav
Reuters/PIXSELL
15.02.2010.
u 17:31

Iako se još ne zna zašto je slobodnih muškaraca više, navodi se da i muškarci i žene u brak stupaju i tri godine kasnije nego što je to bilo prethodnog desetljeća.

Dobre vijesti za sve djevojke koje su Valentinovo provele same. Sve što trebaju jest karta u jednom smjeru za Veliku Britaniju. Istraživanja su, naime, pokazala kako u Engleskoj i Walesu ima više slobodnih muškaraca nego onih koji su u vezama, i to prvi put od 2002. kada su počeli bilježiti ove statistike.

Više ih je čak i nego slobodnih žena u svim dobnim skupinama do 75 godina. Time je srušen i mit da se žene moraju udati u 20-ima kako ne bi ostatak života provele kao usidjelice.

Iako se još ne zna zašto je slobodnih muškaraca više, navodi se da i muškarci i žene u brak stupaju i tri godine kasnije nego što je to bilo prethodnog desetljeća. Žene tako u prosjeku stupaju u brak sa 33,8 godina, a muškarci sa 36,5.

Također je primijećeno da je broj brakova manji nego što je to bio bilo kad od 1895. naovamo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije