Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Male strasti

Prosječna žena za života potroši oko 32 000 kuna samo na - torbe

torba
arhiva
28.02.2010.
u 09:01

Godišnje žena kupi bar tri nove torbe, ali to i ne čudi s obzirom da svaka peta žena smatra kako je torba najvažniji dio garderobe, ispred cipela, suknji i košulja

Za mnoge žene, investicija u torbu je investicija u dobar izgled i samopouzdanje, pa nije ni čudo da prosječna žena za života potroši oko četiri tisuće funti (32 000 kuna) samo na torbe, pokazalo je to najnovije istraživanje portala www.OnePoll.com, prenosi Daily Mail.

U prosjeku žene koriste bar 17 torbi. Tu je uključeno pet torbi za dan, tri večernje torbe, dvije za posao i dvije za odlazak u kupovinu, dvije sportske torbe, dvije putne i jedna za plažu, što odgovara iznosu od 370 funti (2960 kuna).

U istraživanju provedenom na tri tisuće žena, dvije trećine njih su rekle da bi kupile i više torbi kada bi ih imale kada iskoristiti. Godišnje žena kupi bar tri nove torbe, ali to i ne čudi s obzirom da svaka peta žena smatra kako je torba najvažniji dio garderobe, ispred cipela, suknji i košulja.

U istraživanju je čak trećina žena priznala kako su opsjednute torbama, a polovica njih je priznala kako se osjećaju sretnije i s više samopouzdanja kada nose lijepu torbu. Čak 35 posto žena je reklo i kako kupuju torbe da bi se razveselile.

– Izgleda da je ženama važno da imaju torbu za svaku priliku kako bi se osigurale da izgledaju skladno – rekao je glasnogovornik portala www.OnePoll.com.

Komentara 11

GA
gabriela
09:45 28.02.2010.

što volim ovakva istraživanja. odmah mi dignu samopouzdanje! budući da već više od godine furam samo jednu torbu, odnosno ruksak, zacijelo ne spadam u ove iskompleksirane šopingholičarke :))))))

OB
-obrisani-
10:35 28.02.2010.

dajte ne serite, većina jadnica koja radi za neku siću od 2500 kn,godišnje toliko ne potroši na život,a šaka sponzorušica i nisu stvarne žene niti ovakvi naslovi ne odgovaraju stvarnosti u kojoj 90% ljudi živi,a onih 200 koji su prograbili rad i trud naših roditelja se mogu preservatai,zato takve naslove izdajte u tiskovinama za snobove

DO
doktorica
09:05 28.02.2010.

Nezaposlenim ženama je dovoljan \"pinklec\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije