Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži savjet

'Pronašla sam dokaz da me suprug varao i sada želim osvetu'

shutterstock
13.10.2021.
u 20:38

Želi ga povrijediti kao što je on i povrijedio nju, ali boji se da se neće moći spustiti na njegovu razinu

- Razmišljam o tome da spavam s nekim drugim kako bih se osvetila suprugu koji me varao. Dio mene želi ga povrijediti na način na koji je on povrijedio mene, ali isto tako ne želim se spustiti na njegovu razinu - napisala je jedna žena za The Sun.

Zajedno su četiri godine i nikada nije mislila da će nevjera biti problem u njihovoj vezi jer njezin suprug zna da ju je bivši dečko prevario nekoliko puta i koliko je boli afera. No, prije tri mjeseca pronašla je račun iz restorana za vrijeme kada je on rekao da radi izvan grada.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Nakon njuškanja po njegovu telefonu, pronašla sam poruke između njega i njegove kolegice. Neko su vrijeme koketirali i spavali zajedno. Jedna posebno bolna poruka usporedila je njezino tijelo s mojim. Kad sam mužu rekla što znam, molio me za drugu priliku - nastavila je.

Zna da se čini glupo što mu vjeruje, ali nije mogla otići iz još jedne veze i zamišljala je da će s njim provesti ostatak života. Od tada nisu bili intimni, a ona osjeća da će biti ravnopravni tek kada on shvati koliko ju je povrijedio. Počela je razgovarati s drugim muškarcima, ali boji se da ih neće moći vidjeti uživo jer se ne želi spuštati na suprugovu razinu.

- Zapitajte se čemu će služiti osveta? Ne zvučite kao da biste dobili zadovoljstvo ako mu vratite istom mjerom. Bolje mu pokušajte oprostiti i ojačati vezu. Naravno, nema brzog rješenja i oboje biste trebali biti iskreni oko bilo kakvih promjena koje želite unijeti u vezu. No, potpuno je moguće popraviti vaš brak nakon takve izdaje - odgovorila joj je Deidre.

Četiri načina kako izravnati odjeću bez korištenja pegle!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije