Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Proljetna hit-kolekcija AMDS by Alduk dostupna svima

Marijana Batinić (1)
Foto: Franjo Matković
1/3
PR
Autor
PR članak
20.04.2012.
u 14:14

Hvaljena dizajnerska kolekcija AMDS by Alduk za sezonu proljeće – ljeto, predstavljena na Dove Fashion.hr-u u rujnu, stigla je u dućane

Proljetna dizajnerska kolekcija AMDS by Alduk talentiranog mladog dizajnera Ivana Alduka i vodećeg domaćeg brenda jeans i casual odjeće, Amadeus Jeansa, dostupna je u prodavaonicama. Kolekcija AMDS by Alduk nastala je u sklopu nagrađivanog projekta Fashion.hr Industrija, a premijerno je predstavljena na vodećem modnom događanju Dove Fashion.hr-u u rujnu te pritom oduševila i javnost i modnu struku.

Atraktivnu muško-žensku liniju AMDS by Alduk karakteriziraju glamurozni rock i military elementi, kožnati detalji te upečatljivi printevi. Kvalitetna street style kolekcija idealna je za sve potrebe mladog i urbanog čovjeka, koji svoje modne apetite može zadovoljiti u bogatom rasponu modela, od casual i chic do večernjih i poslovnih kombinacija. Lijepa TV-voditeljica Marijana Batinić, koja je ujedno i promotorica linije AMDS by Alduk, samo je jedna od mnogih ljubiteljica proljetne hit-kolekcije.

Dizajnersku kolekciju AMDS by Alduk možete pronaći u prodavaonicama Amadeus Jeansa u Zagrebu u Avenue Mallu, Arena centru, Importanne centru i Varšavskoj ulici, u Splitu, Dubrovniku, Osijeku, Puli te novootvorenim prodavaonicama u Banjoj Luci i Tuzli.

Dizajnersku kolekciju AMDS by Alduk možete pronaći u prodavaonicama Amadeus Jeans-a u Zagrebu u Avenue Mall-u, Arena centru, Importanne centru i Varšavskoj ulici, u Splitu, Dubrovniku, Osijeku, Puli, te novootvorenim prodavaonicama u Banja Luci i Tuzli.
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?