Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biciklizam i turizam

Proglašeni pobjednici ovogodišnje utrke kroz Istru

parenzana
nnn
29.09.2011.
u 15:05

Nagrađeni su i najstariji sudionik, 82-godišnji Pietro Lonzaric iz Trsta, te najmlađi, sedmogodišnji Marinko Nadičić

Najromantičnija biciklistička utrka Parenzana, jedinstveni rekreativni maraton koji nosi ime po uskotračnoj pruzi što je nekada vodila od Trsta do Poreča, ove se godine vozio na trasi dugoj 46,7 kilometara, a sudjelovalo je čak 330 natjecatelja. Pobjednici su u kategoriji natjecatelja iz najudaljenije destinacije ekipa iz Karlovca, a priznanje za najbrojnije odnijeli su Pazinjani iz Kamena.

Apsolutni je pobjednik “Istra MTB tartufi toura – Parenzane” Austrijanac Michael Weiss koji je slavio i prva dva dana u biciklističko-brdskim natjecanjima u Funtani i Taru. Nagrađeni su i najstariji sudionik, 82-godišnji Pietro Lonzaric iz Trsta, te najmlađi, sedmogodišnji Marinko Nadičić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije