Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni vremeplov

Prepoznajete li ove djevojke na rođendanskoj naslovnici W-a?

scarlett johansson
Foto: W Magazine
1/4
17.10.2012.
u 00:01

To su glumice Scarlett Johansson, Rooney Mara, Mia Wasikowska i Keira Knightley – za svako desetljeće rada časopisa W po jedan modni styling

Za 25. godišnjicu slavi se srebrni pir,  za 50. zlatni, a kad slaviš 40 godina, kao časopis W, onda angažiraš četiri hollywoodske dive – Scarlett Johansson, Keiru Knightley, Miju Wasikowsku i Rooney Maru – i napraviš opako dobar "makeover" te u goste pozoveš jednog od najboljih fotografa današnjice Stevena Kleina.

Tako je Rooney Mara otputovala u sedamdesete godine, kad je 1972. godine W počeo s radom, evociravši hipijevski glamur u Pradinim geometrijskim uzorcima i s predimenzioniranim šeširom Albertusa Swanepoela. Šarolike osamdesete dočarala je Mia Wasikowska u Balenciagi s neizostavnim "dramatičnim" make upom u boji, a u devedesetima nas je iznenadila seksi Scarlett Johansson u Dolce&Gabbani s piercingom u nosu i svijetlim pramenom u stilu Cruelle de Vil. Ni gotovo neprepoznatljiva Keira Knightley u stilu moderne Jackie Kennedy nije nas u posljednjem desetljeću ostavila ravnodušnom u Chanelu i platinaste kose.

I dok su se trendovi prilično promijenili od sedamdesetih godina prošlog stoljeća, Keira je otkrila kako su skinny traperice i mikrominice, iako "must have" posljednjih deset godina, njezini veliki neprijatelji koji joj ponekad mogu smanjiti samopouzdanje. Scarlett, pak, odlučno tvrdi kako ne podnosi dolčevite, koje su bile hit u devedesetima, Ronney odbija sve što je svjetlucavo, a Mia ne shvaća kako su u osamdesetima velike gumice za kosu bile "in". Jesu li glumice uspjele evocirati neka prošla modna vremena, pogledajte u galeriji.    

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije