Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razmazite se

Prekinuli ste vezu, doživjeli poslovni neuspjeh? Ovo ljeto budite dobri prema sebi

zabrinuta žena
Foto: Thinkstock
14.05.2014.
u 13:42

Nazubljena obala, stjenovite plaže i fantastična hrana učinit će da vam vaši problemi svakim danom djeluju sve manji i beznačajniji

Bilo da je u pitanju prekid dugogodišnje veze, poslovni neuspjeh ili nešto treće, ljeto je pravo vrijeme da budete dobri prema sebi.

Treba vam destinacija koja će vas oraspoložiti i prodrmati. Idealna su mjesta sa spektakularnim pejzažima koji 'bude duh'.

Sicilija: Po tvrdnjama mnogih, Sicilija je najljepši dio Italije. Dah Afrike u Palermu i 'nebrušena' talijanska atmosfera Juga. Doživite je sami!

Istra: Nazubljena obala, stjenovite plaže i fantastična hrana učinit će da vam vaši problemi svakim danom djeluju sve manji i beznačajniji. Stari ušuškani gradići puni su turista, vrve od života i zaista 'bude'.

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Foto: Goran Kovačić/Pixsell

Ohrid: More koje nije more. Ljetovanje na planini od 600 m nadmorske visine u morskom ambijentu. Jezero kojemu se ne vidi kraj. Na svakom kutu drugačija plaža: stijene, šljunak, pijesak. Spektakularne crkve i samostani, stari grad sa Samuilovom tvrđavom koja oduzima dah. Ljetovanje na jezeru u centru Balkana nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

>>Ne živcirajte se! Ovako se možete spakirati ekonomično za vikend putovanje

>>Otputujte u gradić koji će vas oduševiti zvucima fada i zelenim vinom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije