Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nisi trebao ovo raditi'

Pravio se da je dostavljač pizze, pa iznenadio majku nakon 7 mjeseci razdvojenosti - njezina reakcija razočarala...

@sch120591/Tiktok
30.07.2021.
u 11:30

Samo je uzela svoje pizze i hladno se nasmijala.

Muškarac poznat samo po svom korisničkom imenu na TikToku, @sch120591, odselio se na drugi kontinent (nije poznato koji) prije sedam mjeseci, a zbog koronavirusa i svih mjera zaštite nije mogao posjetiti obitelj u Velikoj Britaniji.

Odlučio ih je iznenaditi, pa je nazvao majku i rekao joj da je naručio pizzu na njezinu adresu da se malo počasti s ostalim ukućanima, ali ona nije znala da će svu hranu dostaviti upravo on. 

Kupio je nekoliko pizza i pokucao na vrata, majka je otvorila, preuzela hranu i još uvijek nije shvatila tko joj stoji ispred vrata. Pitao je može li dobiti napojnicu, na što je ona rekla da ne jer ne može sam pitati za to. 

Neugodno se nasmijala, pogledala ga i hladno pitala je li se šali. Nije bilo zagrljaja, pozdrava, nekog osmijeha... Uzela je svoje pizze i otišla. 

Njezina reakcija razočarala je sve korisnike koji su vidjeli video, pa su poručili mladiću da nije trebao niti pripremati ovakvo iznenađenje. "Ne djeluje sretno zbog vašeg susreta, kakva je to reakcija?", napisao je netko, a druga osoba se nadovezala da bih odmah odselila još dalje da ovo doživi.

Mladić se javio povratno i rekao da je bila u prevelikom šoku, a nekoliko minuta nakon što je shvatila da je zaista stigao počela je plakati, prenosi The Sun.

Pogledajte video:

@sch120591

I surprise delivered a pizza to my mam after being out of the country for 7 months due to restrictions ##suprise ##papajohns ##prank @papajohnsukofficial

♬ original sound - ...

Naša glumica s američkom adresom uskoro će postati mama: Rodit ću u istoj bolnici kao i Meghan Markle

1/6

Komentara 1

MA
marijaqwer
11:48 31.07.2021.

Pronaći vijest ove kvalitet podrazumijeva angažman vrhunskih novinarskih sposobnosti i kreativnosti. Bravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije