Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj...

Ostala posramljena: UV svjetlo u noćnom klubu svima je pokazalo jedan detalj koji sigurno nije htjela otkriti...

TikTok
29.07.2021.
u 12:29

Nije uopće razmišljala da će itko vidjeti njezino donje rublje, udobnost joj je bila na prvom mjestu

Gotovo svaka žena prije izlaska u noćni klub prošla je kroz istu dilemu, pitajući se treba li nositi svoje seksi donje rublje ili ono veće i udobno. Jedna djevojka odlučila se za ovu drugu opciju, ali nakon dolaska u klub, brzo je požalila.

Naime, kako piše Mirror, Rhia Adams iz Ujedinjenog Kraljevstva obukla je stare i udobne gaće, no, na njezinu nesreću, vidjeli su ga svi u noćnom klubu. Zbog UV svjetla, njezino donje rublje vidjelo se kroz haljinu, a nju je ostavilo posramljenom. 

@rhiaadams1

How embarrassing 😭😂 ##CleanItScrunchItCoopIt ##foryou ##uv ##ohnononono ##foryoupage

♬ original sound - Rhia Adams 🌈

- Moja djevojka Chelsie i ja odlučile smo se za odlazak u klub u zadnju tren kako bi popile nekoliko pića. Da budem iskrena, bila sam pomalo zabrinuta prije nego što sam izašla, jer nisam puno izlazila zbog karantene i bila sam pomalo nervozna zbog ukidanja ograničenja. Nisam se uređivala dugo i odabrala sam jednostavnu i udobnu kombinaciju - ispričala je Rhia.

Međutim, dobila je više nego što je tražila, kad joj je haljina počela svijetliti u mraku i svi su joj mogli vidjeti donje rublje.

- Samo sam sjedila i pjevušila kad je Chelsie istaknula da se moje donje rublje vidi pod UV svjetlom. Osjećala sam se tako posramljeno i odmah poželjela otići, ali brzo sam vidjela smiješnu stranu i odlučila o tome napraviti TikTok - rekla je.

Njezin video brzo je postao viralan na društvenoj mreži, a mnogi je nasmijala njezina pogreška. “Samo ih skini i ubaci u torbicu, riješen problem”, savjetovala joj je jedna korisnica, dok je druga rekla: “Ovakvo donje rublje je najudobnije.”

Na aukciji komad vjenčane torte Charlesa i Diane:

1/4
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:39 29.07.2021.

nema se ona zašt sramit, ko da joj ne vide kupaće gaće kad je na plaži -a razlika samo u materijalu, obliku i boji :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije