Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'On glumi žrtvu'

Nepoznati muškarac ju je stalno dodirivao, a njezina reakcija oduševila druge žene

@haleymcquinn_/TikTok
29.07.2021.
u 10:31

Mnoge žene poistovjetile su se s Callom i rekle kako ne podnose ovakve muškarce - kojih je sve više, čini im se.

Korisnici društvene mreže TikTok pohvalili su djevojku koja je prozvala muškarca u jednom baru jer ju je neprestano dodirivao - iako je vidio da joj to ne odgovara. 

Calla je sjedila u baru s prijateljima, a nepoznati muškarac stavio je svoj stolac iza nje i cijelo vrijeme je 'slučajno' dodirivao rukom. Očito je da Calli ne odgovara njegova blizina, pa ga je zamolila da se udalji, ali on se nije obazirao već je nastavio svoju ruku držati na naslonu njezinog stolca.

U jednom trenutku ju je laktom dodirnuo po leđima, a ona se okrenula i izrazom lica pokazala da joj je dosta. Kod njega je to izazvalo sarkazam, pa je kroz osmijeh rekao: "Uh, dodirnuo sam je ponovno."

Pogledajte video:

@haleymcquinn_

Normalize checking men. #feminism #womenpower #womenempowerment @callalatrice

♬ original sound - Haleymcquinn_

Zbog buke u baru ne čuje se dobro cijeli razgovor, ali čuje se kada se on opravdava da je pričao s njezinom prijateljicom, a ne s njom, na što ona odgovara: "Pričao si s njom o meni i mojim traumama. Da, čitav život se susrećem s ljudima koji ne znaju za osobni prostor, dodiruju te, obraćaju ti se neprimjereno!"

Njezina reakcija oduševila je ljude koji su u komentarima pisali da ne podnose ljude poput ovog muškarca. "Zašto se on ponaša kao da je žrtva? Ostavi ju na miru", napisao je netko s kim su se i drugi složili i nadovezali se da je pokušao Callu optužiti za burnu reakciju, a zapravo je ona skroz u pravu, prenosi UNILAD.

Youtuber iz Srbije šokirao izjavama: Svaki muškarac ženu gleda kao seksualni objekt

1/3

Komentara 3

SN
sasa.novak.58
11:11 29.07.2021.

Što sam upravo gledao? Zašto?

MO
montello
18:54 29.07.2021.

Bravo dobio je sta je zasluzio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije