Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvrijedili mnoge!

Popularni brend kupcima koji su kupovali plus size odjeću poslao dijetalne čokoladice

Twitter/maybeMikell
24.07.2019.
u 11:45

Među kupcima se pronašlo i mnogo onih koji su kupovali velike brojeve pa su se našli uvrijeđeni i prozvali ih na društvenim medijima.

Svi kupci koji su naručili odjeću od modnog brenda Forever 21 dobili su kao poklon čokoladicu marke Atkins, ali ne bilo kakvu. Naime, iz brenda su odlučili kupcima pokloniti čokoladicu od limuna koja je ujedno i dijetalna, s manje ugljikohidrata. Među kupcima se pronašlo i mnogo onih koji su kupovali velike brojeve pa su se našli uvrijeđeni i prozvali ih na društvenim medijima.

Iz Forever 21 kažu: "Nekada svojim kupcima dijelimo poklone, u suradnji s drugim brendovima. Ovo je bio veliki propust s naše strane i ispričavamo se svim kupcima koji se osjećaju povrijeđeno. Nije nam bila namjera nikoga uvrijediti. Čokoladice su povučene iz svih paketa", rekli su iz Forever 21 za New York Post.

"Moja je mama naručila odjeću iz Forever 21 plus size kolekcije i poslali su joj Atkins dijetalnu čokoladicu sa stvarima koje je naručila"

Neki su stali i u obranu brenda:

"Ja sam naručila broj small i medium. Ne šalju čokoladice samo naručenim velikim brojevima. Možete li se baviti nečim drugim umjesto da izmišljate stvari?"

Pogledajte poznaju li muškarci ženske beauty proizvode:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije