Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posvađani su

Potrošio je 120 tisuća kuna na prsten, ali reakcija zaručnice ga razočarala 'Mogao si mi kupiti pravi dijamant'

shutterstock
12.05.2021.
u 13:27

Pokušao joj je nekoliko puta objasniti svoje razloge zašto se odlučio za dijamant uzgojen u laboratoriju, uključujući što je bolje za okoliš i za iste novce može dobiti najljepši prsten mogući.

Svatko želi da mu zaruke budu poseban trenutak koji će pamtiti do kraja života, a mnogima je za to važno kako će izgledati njihov zaručnički prsten. Jedan 30-godišnjak tako je za svoju djevojku kupio zaručnički prsten od 120 tisuća kuna, ali nije ni očekivao njezinu negativnu reakciju, kako piše LADBible.

Neimenovani muškarac na Redditu je objavio svoju priču te pitao korisnike: - Jesam li loša osoba što sam zaručnici kupio laboratorijski dijamant i odbio ga zamijeniti za prirodni kamen? -

Objasnio je da se njegova zaručnica (27) u početku činila sretnom s prstenom, ali onda ga je pitala koliko je potrošio.

Djevojka objavila fotografiju zaručničkog prstena pa postala viralni predmet izrugivanja:

1/1

- Rekao sam joj da sam potrošio oko 20 tisuća dolara (oko 120 tisuća kuna) koje sam štedio posljednjih deset godina. U početku je tvrdila da sam previše potrošio, ali kasnije je postala sumnjičava kako sam uspio dobiti tako veliki kamen za tu cijenu i tražila da vidi certifikat za dijamant koji sam dobio s prstenom - ispričao je.

Kada joj je pokazao certifikat, vidjela je da je njezin dijamant uzgojen u laboratoriju te se uzrujala jer joj nije poklonio ‘pravi dijamant’.

- Ova me reakcija zapanjila iz nekoliko razloga. Prvo, uvijek sam bio otvoren u svojoj nesklonosti prema industriji prirodnih dijamanata, i drugo jer sam zamolio pomoć njezinih prijatelja i majke i svi su se složili da je ne bi bilo briga je li dijamant uzgojen u laboratoriju - objasnio je.

Pokušao joj je nekoliko puta objasniti svoje razloge zašto se odlučio za dijamant uzgojen u laboratoriju - bolje je za okoliš, za te novce je dobio zaista veliki dijamant... Također joj je rekao da ona ne bi ni znala istinu da joj nije pokazao certifikat, ali ona ga svejedno od tada moli da zamijeni prsten za prirodni kamen.

- Rekao sam ne i da ako želi vratiti prsten i prekinuti našu vezu, to je u redu, ali da ga neću mijenjati. Posvađali smo se i otišla je prenoćiti kod svojih roditelja. Od tada sam od njezinih prijatelja primio više poruka koji su mi govorili da samo pristanem i razmijenim prsten, ali jednostavno osjećam da je ovo nešto u čemu vrijedi biti čvrst - zaključio je.

Mnogi korisnici Reddita složili su se s njegovim mišljenjem te ga podržali u izboru. - Ne mogu razumjeti zašto biste željeli biti s nekim tko je spreman prekinuti vezu zbog dijamanta koji joj je dan iz ljubavi i nade u zajedničku budućnost - komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica rekla: - Tvoja zaručnica zvuči kao veliki materijalist. -

Odlično rješenje za uredno slaganje tenisica koje može svatko napraviti!

Komentara 3

NE
Neonacionalist
20:45 12.05.2021.

Dijamanti to se pamti

GE
gec51
20:41 12.05.2021.

To je ljubav.......mislim prema dijamantima..

MO
montello
14:45 12.05.2021.

Razmazena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije