Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loša reakcija

Potrošila je 5 tisuća kuna na filere za usne, a onda joj se cijelo lice promijenilo: 'Izgledam kao lik iz crtića'

TikTok
08.03.2022.
u 13:30

Cijelo lice joj je nateklo, a brada joj je poprimila četvrtasti oblik

Charmane Major, influencerica na društvenim mrežama, ostala je s bolnom oteklinom na bradi nakon što joj je mala količina filera ubrizgana u to područje, kao i u usne.

Kako prenosi Mirror, dan nakon tretmana, koji je koštao oko pet i pol tisuća kuna, 28-godišnjakinja se probudila u šoku jer nije dobila definiranu bradu i pune usne kakvima se nadala. Umjesto toga, Charmane je izgledala 'kao Quagmire' iz crtića Family Guy, ikoničnog lika koji ima ogromnu četvrtastu bradu.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9
@charsbusbanter

can’t wait for the swelling to go xxx hopefully be a baddie lol

♬ original sound - Slowed Songs

Charmane, koja na TikToku objavljuje kao @charsbusbanter, napisala je: "Povećala sam svoje usne i popravljala čeljust, a sada izgledam kao Quagmire. Jedva čekam da oteklina nestane. Nadam se da ću biti zgodna."

Ubrzo je njezin video imao preko pet milijuna pregleda, uz niz komentara koji su je uspoređivali s poznatim likom. "Možeš li reći giggity, giggity?", pitao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: "Molim te snimi video kako govoriš giggity!"

Naime, 'giggity, giggity' fraza je koju lik Quagmire često izgovara te po kojoj je veoma poznat na društvenim mrežama.

Ova djevojčica (6) je prva osoba na svijetu koja je prohodala iako nema kvadricepse! 💪👏

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije