Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divno!

Potez muškarca oduševio mnoge: 'Zaspala sam u vlaku, a on je napravio ovo...'

Pixabay
11.10.2021.
u 07:30

Katkada se žene mogu osjećati nesigurno tijekom putovanja, a jedan nepoznati muškarac odlučio je napraviti sve u svojoj moći da se jedna djevojka osjeća sigurno

Ne bi trebalo biti tako, ali tužna je činjenica da putovanje u javnosti može bit nesigurno za žene, osobito kasno u noć. Ipak, putovanje vlakom jedne djevojke oduševilo je društvene mreže zbog postupka nepoznatog muškarca.

Sabrina Aloueche objavila je što se dogodilo na svom Twitter profilu, gdje je priznala da je u početku mislila da je čovjek čudak, ali to je bilo prije nego što je otkrila što je učinio za nju. 

"Sinoć, tijekom četverosatnog putovanja natrag u London, zaspala sam i to čvrsto. Sjedila sam za stolom sama, a torba i mobitel su mi stajali na stolu. AirPods u ušima s uključenom glazbom. Probudila sam se dok smo ulazili u Euston i primijetila sam da je uz grupu vrlo pijanih vrlo momaka na drugoj strani vlaka bio jedan muškarac", započela je u objavi koju prenosi Mirror.

Osmogodišnji Mladen Makjanić prehodavši u pet dana sto kilometara postao junak velebitskog Highlandera:

1/19

I taj muškarac odlučio je sjesti nasuprot nje za stol. Isprva su joj kroz glavu prošle razne negativne misli, kao što on želi od nje i jesu li joj sve stvari na broju. No, kako je silazila s vlaka, nepoznati muškarac odlučio joj je otkriti istinu o svojim namjerama.

"Potapšao me po ramenu i rekao: 'Nisam te htio prestrašiti, samo nisam želio da spavaš bez nadzora.' Cijelo je vrijeme sjedio ondje kako bi se uvjerio da mogu sigurno spavati", objasnila je.

Njezina je objava postala viralna, a mnogi su ostali oduševljeni postupkom ovog muškarca. "Dirljiva priča. On je muškarac kojeg svi želimo u blizini u ovakvim trenucima. Svi bi muškarci trebali biti poput njega", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Apsolutno dirljiva anegdota. Svaka čast tom gospodinu, ma tko on bio."

Top 20 najboljih svjetskih destinacija: Hrvatska se našla na ljestvici!

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
14:19 11.10.2021.

da li netko dobije pare za ovakve članke?

Avatar sluganski_svakidan
sluganski_svakidan
17:35 11.10.2021.

Jezuš i Marija čega se sega nemo načitali!

Avatar Foton
Foton
19:36 11.10.2021.

Pa to je prekrasno, cak joj nije ni ukrao torbicu, a mogao je. Nevjerojatno, impresivno, jedinstveno. Sto vise takovih clanaka molim. Na pr., pas se posro, a gazda pokupio govno, i slicno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije