Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Neobičan trik za podgrijavanje pizze: Uvijek će biti hrskava i mekana, a ne gnjecava

shutterstock
10.10.2021.
u 18:50

Nemojte koristiti ni mikrovalnu ni pećnicu, ova metoda daje puno bolje rezultate

Zagrijavanje pizze može učiniti da pizza postane gnjecava i bljutava te izgubi svoj prvobitni okus. Iako na društvenim mrežama postoje razni trikovi i savjeti za savršeno podgrijavanje pizze, jedna žena otkrila je trik za koji kaže da djeluje svaki put te ostavlja pizzu neodoljivo hrskavom.

Kako piše Mirror, korisnica TikToka Tara, poznatija kao @aldentediva, postala je viralna nakon što je podijelila neobičan trik za podgrijavanje pizze, a mnogi su ostali oduševljeni metodom.

@aldentediva

🍕 Dont knock it till you try it #pizza #cookinghack #leftovers #lunchtime

♬ Bezos I - Bo Burnham

Sve što trebate napraviti je u jednu vruću tavu staviti komad pizze te dodati malo vode, a zatim tavu zatvoriti poklopcem za posudu pa ostavi da se grije.

Potrebno je samo minutu ili dvije, a kad se zagrije pizza je hrskava, vruća i prekrivena topljenim sirom  kao da je upravo izašla iz pećnice.

Tarin video ubrzo je postao viralan i skupio je više od 2,5 milijuna pregleda. "Priznanje: radije bih je pojeo na ovaj način nego svježu", komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: "Jedini način za podgrijavanje!"

Dostavljaču pizze nije dala napojnicu pa ju zgrozila poruka koju joj je napisao:

1/3
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije