Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo...

Postoji nekoliko vrsta seksa: Koji je vama najuzbudljiviji?

Shutterstock
22.03.2024.
u 21:57

Pomirdbeni, zabranjeni, spotani... neki su jako uzbudljivi, a neki malo manje...

Postoje brojne varijante i varijacije seksa te je lista gotovo pa beskrajna. Neke varijacije su dobre, a neke malo manje. Mnogi od nas znaju kako često očekivani užitak bude u mašti i predobro razrađen, samo da bi njegova realizacija bila blijeda slika stvorenih očekivanja. Kemija nije dovoljna, potrebna je i suptilna razrada izvedbe. Ovo je nekoliko vrsta seksa prema Marie Claire. 

Seks na neobičnim/zabranjenim mjestima: Treba li vam napetosti, svakako ćete je dobiti i morate li se stalno osvrtati preko ramena da vidite hoće li vas tko uloviti. Javna mjesta, poput plaže ili garderobe u kazalištu, pružit će vam to uzbuđenje. 

VEZANI ČLANCI:



Nastrani seks: Koliko ljudi, vjerojatno toliko i definicija nastranoga, ali u ovu bismo kategoriju stavili svaki seks koji nije uobičajeni susret dvije osobe koje na brzinu skinu odjeću i obave to. Bilo što izlazi iz okvira, 'uobičajenog' – mijenjanje partnera, seks utroje, maskiranje ili igranje uloga, može vam podići napetost, ako vam cijela situacija nije previše strana da biste se mogli dovoljno opustiti i zaista uživati u tome.

Pomirbeni seks: Za svaki dobar seks je potrebna napetost, a što će bolje stvoriti napetost od dobre svađe? Neki ljudi tvrde da ponekad čak namjerno isprovociraju svađu s partnerom jer je pomirbeni seks tako dobar.

Zabranjeni seks: Tu se, naravno, misli na seks s osobom s kojom se nikako ne biste smjeli upuštati u seks. Primjerice sa svojim bivšim partnerom, bivšim partnerom prijateljica/prijatelja ili kolegom s posla.

GALERIJA: Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Spontani seks: Spontani seks je nešto poput "zgrabite jedno drugo i krenite". Naravno, to se može dogoditi bilo kada i bilo gdje, a često je takav i najbolji.

Seks nakon prekida: Prekidi su zbrkani, iscrpljujući i tužni. Ako ste, usprkos svoj toj drami, dovoljno emocionalno odvojeni da i dalje imate seks s tom osobom, velika je vjerojatnost da je seks jedino što je držalo tu vezu. No, ova vrsta seksa zna biti zaista uzbuđujuća.

Seks na brzinu: Tko ne voli malo poslijepodnevnog užitka na pauzi za ručak? Ali brzinski seks je ipak najčešće dobar samo za muškarca, budući da ženama obično treba malo više vremena da se uzbude, pa tako i za orgazam. Tako je ženama u prosjeku potrebno do 20 minuta predigre da se oslobode, dok muškarcima treba pet do sedam.

O ovim stvarima muškarci i žene zapravo razmišljaju tijekom seksa, tvrdi istraživanje! 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije