Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li znali

Porezotina od papira najviše boli, a potrebno ju je što prije isprati hladnom vodom

Shutterstock
22.08.2019.
u 07:00

Iako se događaju često, rješenje ovog problema vrlo je jednostavno

Svi su se barem jednom ozlijedili na papiru, a ta vrsta boli je užasna. Najbolje je ne nanositi nikakva sredstva, osim hladne vode i sapuna.

Foto: Shutterstock

Prije svega potrebno je ranu isprati hladnom vodom kako bi se uklonila prljavština. Nakon toga treba utrljati blagi sapun. Važno je ne trljati preagresivno jer to izaziva nove probleme. Ranu je nakon toga potrebno ponovno staviti pod hladni mlaz vode

Najbolje je izbjegavati proizvode koji sadrže hidrogen peroksid, kao i sve druge antibakterijske proizvode koji mogu izazvati samo dodatne komplikacije. Neka rana zacijeli sama od sebe na zraku, bez ikakvih dodatnih pomoći. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

 

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
09:11 22.08.2019.

i rakija pomaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije