Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRSTARENJA

Plovidba na kruzerima MSC s početnom postajom u Dubrovniku

MSC Musica
MSC Cruises USA
29.04.2010.
u 11:08

Zaplovite od Dubrovnika prema Italiji, Grčkoj i Turskoj.

Želite li zaploviti od Dubrovnika prema Italiji, Grčkoj i Turskoj, to možete učiniti gotovo svaki tjedan u svibnju, lipnju, srpnju i rujnu. Na osmodnevna putovanja vode vas luksuzno opremljeni brodovi MSC Magnifica i MSC Musica. Neke od luka koje se posjećuju za plovidbe, ovisno o izabranom brodu i terminu, su Venecija, Katakolon, Istanbul, Izmir, Santorini, Mikonos i Krf.

Cijene krstarenja kreću se od 4300 kn po osobi, ovisno o terminu, te je li riječ o vanjskoj ili unutarnjoj kabini. Dijete do 17 godina u kabini s dvije odrasle osobe putuje besplatno.

Svibanjski polasci na brodu MSC Magnifica su 7., 14., 21. i 28., a želite li ploviti brodom MSC Musica, u svibnju vas očekuju polasci 1., 8., 22. i 29. Na raspolaganju su dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne kabine.

 

Ključne riječi

Komentara 1

SA
santos008
18:30 20.07.2011.

Nije skupo ,ko je u zatvoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije