Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

Piše stručnjakinji: 'Zaručnica me napustila bez razloga i slomila mi srce'

Pixabay
06.01.2022.
u 22:02

Jednog dana je samo otišla iz njihovog zajedničkog stana i prestala mu odgovarati na poruke i pozive

– Odbacila me žena s kojom sam imao nevjerojatnu vezu. Upoznao sam je na poslu kad se pridružila našem uredu. Počeli smo se viđati i tri mjeseca kasnije ona se preselila k meni sa svojim sinom. Zaručili smo se nekoliko tjedana kasnije. Bili smo tako sretni. Bio sam tako ponosan što sam s njom – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Njezin sin se tada odlučio preseliti kod svoje prijateljice, a ona je rekla da će ostati s njim nekoliko dana kako bi se uvjerila da će se dobro smjestiti. Mislio je da se vraća, ali tada je kontakt među njima prestao. Njezin sin je došao po njihove stvari i rekao da je njegova mama razočarana kako se ponašao prema njoj.

– Brzo ste uskočili u vezu, ali nemate što sebi zamjeriti, osim što ste možda previše povjerljivi. Trebate je preboljeti, ali onda se odlučno potrudite da nastavite dalje. Sljedeći put kad vam se netko svidi, neka stvari krenu polako, tako da budete sigurni da joj se sviđate prije nego što uđete preduboko. Za početak razmislite o prijateljstvu, a ne o potencijalnim partnerima – odgovorila mu je Deidre.

Otkrila da je dečko vara zbog jednog detalja na fotografiji: 'Zaboravio je na naočale..'

Ključne riječi

Komentara 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
22:36 06.01.2022.

Ova priča je već tri puta ranije objavljena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije