Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa ne vjeruju i sve provjeravaju...

Ovi će horoskopski znakovi najvjerojatnije špijunirati svoje partnere

Shuttershock
05.01.2022.
u 07:00

Na prvom su mjestu Lavovi kojih je čak 75 posto priznaje da povremeno provjeri tajne svpjih partnera.

Ako i niste nikad pregledali partnerove poruke ili potražili nečije ime među mejlovima, vjerojatno ste barem bili u iskušenju; a astrolozi kažu da su neki horoskopski znakovi tome skloniji od drugih.

U svibnju 2020. Divorce Magazine je sa stručnjacima Psychic Worlda proveo anketu u kojoj je 2.112 sudionika odgovorilo na pitanje jesu li kad pregledali mobitele i računala svojih partnera. Ti su sudionici zatim podijeljeni prema svojim horoskopskih znakovima, a evo što su saznali, koji znakovi špijuniraju više od drugih.

 Tri horoskopska znaka koji privlače druge kao magnet:

1/6

Lav

Na prvom su mjestu Lavovi kojih je čak 75 posto priznalo da povremeno provjeri tajne svojih partnera. Pripadnici ovog vatrenog znaka rođeni su vođe i neće oklijevati preuzeti 'stvar u svoje ruke' ako misle da je ti potrebno. Budući da su Lavovi iznimno neovisni i imaju karizmatičnu energiju, traže partnere koji odgovaraju njihovoj osobnosti i mogu zadovoljiti njihove potrebe.

- Svatko tko se nada da će napredovati u vezi s Lavom treba se osloniti na optimizam, ljubav prema životu i prihvaćanje luksuza, jer čak i najskromniji lav traži kraljevski tretman.

Rak

Anketa je otkrila da 71 posto Rakova gleda mobitele i računala svojih partnera, što i nije neko iznenađenje jer taj vodeni znak ima tendenciju puno pažnje obraćati na ljude koje vole. Rakovi uživaju imati 'stalnog suputnika' i romantični su, što može biti izazov za partnera koji želi malo privatnosti.

Riba

Na trećem su mjestu liste 'njuškala' Ribe sa 69 posto, no kad ih se jednom uhvati u špijuniranju više neće ponoviti i vjerojatno će iz toga naučili lekciju. Vođene strašću i empatijom, Ribe često dopuste osjećajima da ih ponesu, zbog čega i imaju povremenu potrebu zaviriti u partnerovu intimu.

- Lako im prevladaju emocije pa se Ribe često moraju prisiljavati da 'ostanu na zemlji' - piše Best Life Online.

Ne žele se vezati: Ovi horoskopski znakovi ne podnose ideju braka!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije