Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNA BEAUTY RUTINA

Na more nemojte krenuti bez ovih proizvoda! Oni imaju najbolje cijene

Douglas
Foto: Douglas
1/4
06.07.2023.
u 17:00

Sve što vam je potrebno za kvalitetnu ljetnu njegu pronaći ćete u bogatom Douglas asortimanu uz posebne pogodnosti

Nakon dugog kišnog perioda, s nestrpljenjem smo dočekali sunčane ljetne dane koji većini predstavljaju omiljeno doba godine za punjenje baterija i putovanje na atraktivne destinacije. Zvuk mora, miris soli, dašak povjetarca i zrake sunca većina smatra ključnim sastojcima za idealan odmor, no ne smijemo zaboraviti da upravo zbog tih posebnih uvjeta naša koža ljeti zahtijeva posebnu pažnju i njegu.

Vrućina, vjetar, vlaga i povećano izlaganje suncu mogu rezultirati začepljenim porama, opeklinama od sunca, suhom kožom i tamnim mrljama. Pravilna zaštita uključuje mnogo hidratacije i vitamina te pažljivo odabranih proizvoda koji će prevenirati potencijalna oštećenja i održati našu kožu blistavom i zdravom. U suradnji s Douglasom, donosimo savjete za kvalitetnu njegu kože ljeti i izdvajamo top proizvode iz Douglas asortimana dostupne po najboljim cijenama.

Summer Beauty Friday

Ovaj vikend Douglas donosi posebne pogodnosti kroz Summer Beauty Friday. U petak 7. srpnja očekuje vas 25% popusta na gotovo sav asortiman za kupnju iznad 40 eura u Douglas parfumerijama, dok će 7. i 8. srpnja popust od 25% vrijediti na sve za kupnju iznad 40 eura na Douglas web stranici.

Pronađite svoje favorite i ovog ljeta zablistajte od glave do pete.

1. Zaštitni faktor

Stručnjaci savjetuju korištenje kreme ili spreja sa zaštitnim faktorom tijekom cijele godine, dok je u ljetnim mjesecima ovo apsolutni imperativ pravilne beauty njege. Zaštitite se od vrućina i UV zraka svakodnevnim nanošenjem kvalitetne zaštite na lice i tijelo koja će vam pomoći da bezbrižno uživate u suncu. Kao prvog favorita, izdvajamo Rituals set sastavljen od dva Douglasova bestsellera, kreme za lice i mliječnog spreja SPF 30, koji pružaju zaštitu širokog spektra i obogaćeni su hydra boost kompleksom koji istovremeno hidratizira vašu kožu.

Nakon cjelodnevnog izlaganja suncu, ne zaboravite nanijeti losion za tijelo koji će vašoj koži pružiti potrebnu umirujuću njegu i vrijedne hranjive sastojke. Za svoju smo kozmetičku torbicu odabrali Douglas After Sun losion koji kombinira umirujuće sastojke za njegu s posebnim aktivacijskim kompleksom s melaninom koji se temelji na sjemenkama rogača te pojačava i produljuje trajanje vašeg osunčanog tena do čak četiri tjedna.

Foto: Douglas

2. Hidratacija

Ako vam je koža suha, upozorava vas na dehidraciju. Pronađite kremu koja vam toliko odgovara da ju nikad nećete zaboraviti nanijeti i tako pružite svojoj koži potrebnu hidrataciju. U ljetnim mjesecima birajte laganije formule koje se brzo upijaju i ne ostavljaju masne tragove. Predlažemo gel kremu iz Aqua Perfect linije čija će dragocjena hijaluronska kiselina pomoći vašoj koži da vrati prirodnu razinu hidratacije u idealnu ravnotežu. Ovaj će dermatološki ispitan gel opskrbiti vašu kožu dragocjenom vlagom do 24 sata i dati joj prekrasan osjećaj svježine odmah nakon nanošenja.

3. Nude make-up

Kada govorimo o šminkanju, ljeti definitivno vrijedi ona „manje je više“. Izbjegavajte teški make up koliko god je moguće i dopustite svojoj koži da diše uz laganije formule za prikrivanje. Izdvajamo CC kremu zaštitnog faktora SPF 50 koja će vam omogućiti prekrivanje s prirodnim završnim rezultatom. Ovaj hidratantni serum protiv starenja kože štiti od sunca i prekriva nesavršenosti, uključujući crvenilo i tamne mrlje te garantira sjaj i čvrstu kožu savršenog izgleda.

Umjesto teških i tamnih nijansi ruževa, odaberite lagano sjajilo za usne poput onoga iz Kylie Jenner linije koji će na vaše usne djelovati hidratantno i osvježavajuće, a istovremeno im pojačati volumen i pružiti svjetlucav izgled.

Foto: Douglas

Za maskaru odaberite provjereni proizvod otporan na znoj, vodu i razmazivanje uz koji ćete se moći opustiti poput Douglasove najprodavanije maskare Better Than Sex s učinkovitim i vodootpornim polimerima za nanošenje. Kao šećer na kraju, ne zaboravite istaknuti jagodice prirodnim rumenilom koje će se fino stopiti s kožom i pružiti joj prirodniji izgled – predlažemo Benefit Cosmetics Peachin' rumenilo u prahu zlatno breskvastih nijansi koje se lako stapa s kožom i ostavlja ugodan kremasti osjećaj.

4. Čišćenje lica

Iako se ljeti preporučuje laganiji make up, jednako je važno kvalitetno očistiti kožu nakon svakog šminkanja. Birajte formule bez sapuna dovoljno nježne za svakodnevnu upotrebu i bez pretjeranog isušivanja. Kao favorita izdvajamo The Ordinary balzam za odstranjivanje šminke koji je nježan, hidratizirajuć i učinkovit u otapanju make up-a i nečistoća na koži. Prilikom zagrijavanja između dlanova u trajanju od 10 do 30 sekundi, iz teksture balzama prelazi u ulje kako bi vam omogućio lakše ispiranje šminke i nečistoće, ostavljajući pritom kožu glatkom i hidratiziranom.

5. Osjećaj svježine

I na kraju, ne zaboravite u kozmetičku torbicu ubaciti svoj omiljeni miris jer će vas parfem koji odaberete još dugo podsjećati na najljepše uspomene koje obilježe vaše ljeto. Parfem je onaj zadnji touch koji nanosimo kada idemo van i pruža nam osjećaj čistoće i svježine. Za razliku od intenzivnih mirisa koji su karakteristični za zimu, ljetni parfemi odišu svježinom te slatkastim cvjetnim i citrusnim notama.

Foto: Douglas

Za sve koji se ljeti vole osjećati tajnovito i zavodljivo, predlažemo parfem Tom Ford svježeg okusa agruma, luksuznih začina i mirisa šume. Za one samopouzdanog duha koji žele privlačiti pažnju, izdvajamo ekstravagantan i provokativan Zarkoperfume – jer zaslužujete zablistati u svakom smislu.

Osigurajte svojoj koži kvalitetnu njegu kakvu zaslužuje.

Sadržaj donosimo u suradnji s Douglasom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije