Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispovijesti

Ovo su česta neugodna iskustva u seksu o kojima nitko ne želi pričati na glas

seks
Foto: Thinkstock
1/5
26.07.2017.
u 12:33

- Dečko i ja smo se napili i prepustili se strastima. Rekla sam mu da mu je penis mali....

Mnogi su u seksu iskusili loša iskustva, ali to će priznati tek rijetkima, onima u koje imaju najviše povjerenja.

Seks je uvijek bio osjetljiva tema, s mnogo tabua i okretanja očima. Da se svatko od odraslih može naći u nezgodnoj ili neugodnoj situaciji  otkrilo je i pet ljudi koji su savim iskreno za TOI ispričali svoje najveće seksualne neugodnosti...

- Jednom smo se moja supruga i ja prepustili strastima na balkonu kada je zbog buke došao čuvar i uperio svoju svjetiljku gore prema balkonu. Odmah smo prestali i povukli se u stan kako nas ne bi vidio, ispričao je 32- godišnji Yash.

- Upustili smo se u seks s otvorenim vratima naše spavaće sobe. Odjednom je došao naš pas, pogledao nas, ponjuškao i počeo lajati na nas. Ali to nas nije omelo, kaže Himani (30)

- Dečko i ja smo se napili i prepustili se strastima. Rekla sam mu da mu je penis mali. Bila je to tajna koju sam čuvala za sebe. Srećom, zbog alkoholiziranog stanja u kojem je bio, sutradan se nije ničega sjećao, ispričala je 26 - godišnja Girisha.

- Godinama sma ptail za jednim muškarcem i konačno smo započeli vezu. Kada je došlo vrijeme za seks, ispostavilo se da je u seksu užasan. Otada mi je seksualno zadovoljstvo visoko na listi prioriteta u vezi s nekim, priznala je 27- godišnja Prateeksha.  

- Moja cura vratila se umorna s posla i otišla odmah u sobu. Otišao sam do nje, da porazgovaramo i pomalo počeli smo se ljubiti. Nakon par minuta rekla je da je imala težak dan na poslu i da se ne može uzbuditi. Samo je ustala i izišla iz sobe, ispričao je 27- godišnji Nitish.  

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
18:25 26.07.2017.

sex je zabava

DJ
djako951
09:20 28.07.2017.

najsigurniji sex je na stepeništu stambene višekatnice! zašto? pa ako ide-ide a ako ne ide uvijek netko naiđe.....!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije