Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nećete vjerovati

Ovo sigurno niste primijetili: Koristite pakiranje bombončića Tic Tac potpuno krivo

Shutterstock
28.11.2018.
u 08:00

Ovi mali bombončići sadrže čak 94,5 posto šećera, a proizvodi ih talijanska kompanija Ferrero SpA

Prodaju se u više od 100 zemalja diljem svijeta, a prvi put su se pojavili 1968. godine. Proizvode se u karakterističnim malim plastičnim kutijicama s otvaračem koji zapravo ne služi samo tome da bomboni "ne pobjegnu" iz pakiranja. 

Karakteristično ime Tic Tac dobili su 1970. godine, a do tad su se zvali "Refreshing Mints". Ime koje danas nose dobili su zbog zvuka koji proizvode u plastici. Originalni okus je naranča, a nakon toga dodani su mnogi drugi, pa čak i onaj "zimski" s cimetom. 

Možda do sada niste ni primijetili da na otvaraču postoji jedno udubljenje. Ono je tu kako bi zadržalo jedan bombončić, odnosno da ga lakše izvaditi iz pakiranja. 

Evo ovako:

 Pogledajte što vam preporučuje trenerica uz koju baš svatko može smršavjeti

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar grbadeva
grbadeva
09:41 28.11.2018.

Vau

TD
tdjurica
08:55 28.11.2018.

Pa ja cu sada promijeniti svoz život!

MO
modovisisajteMaraschino
09:33 28.11.2018.

to je kao ono: odakle se čisti riba, da li od glave ili repa? u suštini stvar je ista samo da riba bude čista.... tako i ovo, cilj je pojesti a ne kako istresti bombon iz kutije....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije