Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inovacija

Ovo je spas za loš, nekvalitetan i rijedak seks?

04.05.2017.
u 19:58

Prema istraživanjima seksualnih navika građana EU-a, vođenje ljubavi na našim prostorima sve je rjeđa pojava, te sve kraća – u prosjeku traje od sedam do deset minuta.

Građani Hrvatske na začelju su Europske Unije po broju vođenja ljubavi tijekom mjeseca, ali i njegovoj duljini.

Sve lošije prehrambene navike koje su dovele do pretilosti hrvatskog stanovništva, kao i ubrzani ritam života, stres, manjak vremena, ali i fizičke kondicije, učinili su građane Hrvatske nezainteresiranima za seks.

Prema istraživanjima seksualnih navika građana EU-a, vođenje ljubavi na našim prostorima sve je rjeđa pojava, te sve kraća – u prosjeku traje od sedam do deset minuta.  

Tomu je učinkovito svojom kreativnom inovacijom doskočio Davor Kovačić, koji je patentirao ljubavnu stolicu Jelly s jednim ciljem – donijeti u svaku vezu poželjni užitak, maštovitost i strast u vođenju ljubavi.

- Stolica je anatomski građena da pruža mogućnost više od 50 različitih poza vođenja ljubavi, u kojima jednako uživaju oba partnera, ujedno olakšavajući ljudima sa zdravstvenim problemima, viškom tjelesne mase ili manjkom tjelesne kondicije seksualnu aktivnost. Kut i nagib naslonjača su ergonomski oblikovani, te je stolica antropometrijski prilagođena dimenzijama tijela.

Između krivulje sjedenja i kutova karakterističnih za pravilno projektiranje stolice postoji međuzavisnost koja se očituje prije svega u postojanju kutova udobnosti, ali i dinamike ljudskog tijela. Jelly sigurno donosi novu udobnost, rekao  je poduzetnik i inovator Davor Kovačić. 

Komentara 3

KU
kupatilo
03:04 05.05.2017.

Bogami nebise slozio stim tvrdnjama.Mise hrvati najvise seksamo garant.Svi nas je..... ko god stigne.

SJ
Sve je uzalud
20:52 04.05.2017.

..............................kome seks iz lazi iz glave tomu ništa ne treba..........................

LA
Laura Anny
06:07 05.05.2017.

Znaci ....... je taj koji govori izmedju redova, 'u ulazu imas hrvate pod svedskim prezimenom', vidi se da gospodja nije svedjanka, pitala sam se odakle je, a covjek se uopce ne vidi, sto je to jeli se hrvatica uplasila, mozee mirno spavati ne 'padamo' na ime i prezime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije