Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o, da

Ovo su tri najomiljenije poze koje vole sve generacije

seks
Thinkstock
03.05.2017.
u 13:07

Oni su posebni i znaju što žele i kako to žele. Globalno su orijentirani, etnički raznoliki, tehnološki potkovani, bolje obrazovani i vole najpopularnije seks položaje koje vole sve spolno aktivne generacije.

Generacija ‘"Mi" rođena je između 1978. i 2000. godine; odlikuje ih socijalna tolerantnost, ekološka osviještenost, miroljubivost i tehnološka briljantnost. Nazivaju ih još i milenijalcima. 

Oni su posebni i znaju što žele i kako to žele. Globalno su orijentirani, etnički raznoliki, tehnološki potkovani, bolje obrazovani i vole najpopularnije seks položaje koje vole sve spolno aktivne generacije. 

Istraživanje koje je proveo proizvođač kondoma SKYN Condoms, obuhvatilo je više od 3.000 muškaraca i žena u dobi od 18 to 34 godine. Možete li pogoditi o kojim je pozama riječ?

Misionarski, "doggy" i kaubojka, odnosno, poza u kojoj žena sjedi na muškarcu.

Drugo istraživanje pokazalo je kako su upravo ove poze najbolje za ženu jer najčešće doživljavaju orgazam.  

 

Komentara 3

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
14:56 03.05.2017.

Nije otkrivena topla voda pošto su to tri osnovne poze u sexu a sve ostale su varijacije na temu tih poza.

LU
lunar777
14:30 03.05.2017.

Opet Indexove teme na večernjaku, padate sve više i više na vrijednosti...

AU
austrougarskigeneral
18:25 03.05.2017.

dobre su sve poze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije