Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastojci opravdavaju

Ovo je najskuplja pizza u cijelom Zagrebu: Biste li izdvojili ovaj iznos i isprobali?

Tomislav Miletić/PIXSELL
23.08.2021.
u 11:27

Vlasnik restorana Al Dente u Zagrebu otkrio je koji im je glavni cilj.

Svakog ljeta nekoliko lokala dosegne popularnost, a ove godine jedan od njih je restoran Al Dente koji je unio dašak Italije u Bogovićevu ulicu u Zagrebu. 

Domaća tjestenina i neodoljivi umaci, ali i pizza koja se radi od domaćeg tijesta, u unutrašnjosti tankog s napuhanim rubovima, osvojili su domaće goste, ali i turiste. 

U cijeloj ponudi na jelovniku našla se i jedna pizza koja privlači pozornost svojom visokom cijenom, a vlasnik Enes Hrnjić objasnio je zašto je potrebno izdvojiti 225 kuna i po čemu je toliko posebna.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

U videu pogledajte kako nastaje ova pizza:

 

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

"Trudimo se biti drugačiji od drugih, imati nešto novo, svoje pizze... Tijesto stoji više od 48 sati, fermentira se. Zatim se napravi pire od batata s tartufima, zapečemo je, pa završimo s kozjim sirom od tartufa, Grana Padanom i jednim svježim tartufom koji se dodaje na vrh - pred gostom", objasnio je.

Cijena je opravdana s obzirom na količinu tartufa, potrebno vrijeme za izradu, ali i činjenicu da se trude napraviti sve ono što ljudi nisu do sada imali prilike probati.

Ekipa Večernjeg lista odlučila se nedavno zaputiti ondje i isprobati ovo remek djelo, a na linku možete pročitati cijeli dojam.

Nije to samo pizza sa sirom, evo što sadrži prava Margherita

1/8
Ključne riječi

Komentara 15

BI
Biouskoli91
12:00 23.08.2021.

Ne, ne opravdava cijenu. No svaki **** nadje svog kupca. I na kraju, oznacite sto je promo clanak.

3A
3.account
13:06 23.08.2021.

glupost, kao i ona o'harra, bio jednom žali bože novaca

PO
porezni.obveznik
21:27 23.08.2021.

Admine, molim te pitaj u urednistvu sto je s obvezom eksplicitnog oznacavanja promotivnih clanaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije