Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milijuni od ljepote

Ove su tri manekenke lani zajedno zaradile 80 milijuna dolara

modeli (1)
Pixsell
06.05.2011.
u 22:37

U prvih 10 najplaćenijih manekenki čak pet njih ima više od 30 godina, a četiri su Victorijini anđeli (i jedan bivši)

Za manekenke poput Gisele Bundchen, Kate Moss, Heidi Klum, Adrianu Limu i ostale iz top 10 - nema krize! Njihova je ukupna zarada lani bila više od 112 milijuna dolara, što je za čak 30 posto više nego godinu prije toga, objavio je američki Forbes. 

Prva je na listi ponovno planetarno popularna Gisele Bundchen, koja je porodiljnom dopustu unatoč, u 2010. uspjela zaraditi 45 milijuna dolara. Najviše novca donijele su joj kampanje, a ona doista reklamira sve - od H&M-a do visoke mode. 

Druga je na listi Njemica Heidi Klum, koja je od svojeg imena uspješno napravila brend te se ne govori uzalud da sve što dotakne, pretvara u zlato. Heidi je inkasirala 20 milijuna dolara.

Treća je na listi još jedna modna veteranka, neuništiva Kate Moss. Britanka je lani pospremila u džep 13,5 milijuna dolara. 

Četvrta je Adriana Lima sa zarađenih 8 milijuna dolara, a peta Alessandra Ambrosio s 5 milijuna. Slijedi Ukrajinka Daria Werbowy s 4,5 milijuna (najveći dio otpada na ugovor s Lancomeom) te Lara Stone s istim iznosom. Tridesetsedmogodišnja Amerikanka Carolyn Murphy zaradila je 4,3 milijuna dolara, Natalia Vodianova 4, a posljednja, 10. na listi je Candice Swanepoel (djevojka koja najčešće nastrada pod škarama Photoshopa Victoria's Secreta) s 3 milijuna. Pretpostavljamo kako se tim iznosom brže zaborave svi učinjeni Photoshop masakri. 

Inače, na listi 10 najbolje plaćenih ove se godine nisu pojavili Victorijini anđeli Miranda Kerr i Doutzen Kroes, jer su uzele slobodnu godinu zbog trudnoće i porodiljnog. 

Komentara 2

MA
mališa
23:19 06.05.2011.

Ne može se reći da su zajedno zaradile jer nisu zajedno zarađivale.

AS
asterix
23:44 06.05.2011.

Najplacenije?! Autore, natrag u osnovnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije