Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otkrivamo gdje su popusti crnog petka čak 80%

Westgate Shopping City
Shutterstock
25.11.2020.
u 15:33

Jedan od najpoznatijih shopping-holičarskih dana – Black Friday – ove godine pada na ovaj petak. S obzirom na „novo normalno“ u kojem se nalazimo i kako bi se spriječile veće gužve, Black Friday u trgovačkom centru Westgate traje cijeli vikend.

Westgate ima popuste do čak 80%, a mi vam otkrivamo i koje:

Möbel Land – do 77%
Trgovina premium namještaja Möbel Land daje do čak 77% popusta! U Möbel Landu se mogu pronaći poznati svjetski brendovi kao što su Richmond, Fissler, Rolf Benz, Ewe i mnogi drugi, a uoči Božića pripremili su i mnoštvo dekorativnih predmeta.

Optika Anda – do 50%

Optika Anda omiljena je destinacija za sve ljubitelje sunčanih naočala i dioptrijskih okvira. Njihove naočale nose Severina i Ivan Rakitić, a uz popuste do 50% posjet ovoj trgovini bit će prava shopping poslastica.

Prima – do 80 %

Domaći proizvođač namještaja u Westgateu nudi i proizvode nizozemskog brenda dekorativnih predmeta COCO maison. Prima je pripremila popust do 80 posto na odabrani namještaj i posebnu pogodnost - kutnu garnituru Sordona U po cijeni od samo 3.999 kuna (izvorna cijena: 9.999 kn).

Varteks  – do 70%

Poznati modni brand Varteks u Westgateu će sniziti svoje kolekcije do čak 70%! Ovaj veliki popust na dio asortimana idealan je povod za obnoviti garderobu i pripremiti se za zimu koja tek dolazi.

Mango – do 30%

Poznati modni high street brend koji nas uvijek oduševljava trendi i suvremenim komadima pripremio je za Black Weekend popust od 30 % na cjelokupan asortiman, osim na proizvode označene zvjezdicom. Odlična prilika za kupnju novog zimskog kaputa ili jakne.

Idexe – do 30%

Idexe donosi talijansku modu za djecu od 0-14 godina. Idexe odjevni predmeti su kvalitetni, ugodni i udobni. Nema razloga da klinci i klinceze više ne bude trendy po povoljnim cijenama.

Babyland – do 50%

Babyland je mjesto na kojem ćete pronaći sve za mame i bebe. Među posebnim Black Weekend pogodnostima izdvajamo do 50% na artikle za bebe, do 30% na odabrane modele dječjih kolica te do 15% na određene auto sjedalice.

Aledo – do 30%

Aledo namještaj je prava adresa za uređenje doma. Uz veliki izbor namještaja za dnevne i spavaće sobe na jednom mjestu, Aledo ima i specijalnu ponudu kvalitetnih madraca atestiranih u institutima za kvalitetu. Za gotovinsko plaćanje se ovaj vikend u Aledo namještaju može ostvariti do 30% popusta.

Sancta Domenica – do 50%

Trgovina kućanskih aparata, multimedije, televizora i gaming asortimana, Sancta Domenica, ovog vikenda nudi popuste do čak 50% za male kućanske uređaje. Veliki kućanski uređaji sniženi su do 40%, a gaming ponuda je brutalna!

Sve pogodnosti dostupne su na http://westgate.hr

Shoppingiraj u Westgateu i osvoji automobil

Što više shoppingiraš veće su i šanse da osvojiš novog limenog ljubimca. Sve što trebaš je potrošiti 200 kuna ili više, popuniti nagradni kupon i ubaciti ga u nagradnu kutiju, a Westgate Shopping City ti možda pokloni vrijedni automobil SEAT Ibizu.

U nagradnom fondu su čak 43 nagrade. Ako i ne osvojiš automobil, tu su još i preuređenje doma kojeg osigurava Möbel Land, poklon bon trgovine Aledo namještaj, voucher za organizaciju vjenčanja u sali The Loft i još mnogo vrijednih nagrada!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije