Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo i lako

Otkrila sjajan trik: Evo kako ćete očistiti zagorene lonce i posude sa samo dva sastojka

TikTok
04.03.2021.
u 07:00

U samo nekoliko sekundi vaš lonac ponovno će izgledati kao nov i biti spreman za korištenje.

Zagorene posude i lonci često nam stvaraju probleme prilikom čišćenja, ali jedna žena otkrila je sasvim jednostavan trik kako ih očistiti uz samo dva proizvoda – sodu bikarbonu i alkoholni ocat, kako prenosi The Sun.

Objavivši postupak na svom TikTok profilu, objasnila je kako je osmislila prirodno rješenje za čišćenje tvrdokornih mrlja s posuđa te oduševila mnoge.

@meta_vie

##householdhacks ##bakingsoda ##LearnOnTikTok ##cookwarepolishing ##naturalcleaning

♬ Dance (Instrumental) - Instrumental Hip Hop Beats Crew

U svoj lonac ulijete hladnu vodu, a zatim dodajte jednu četvrtinu šalice sode bikarbone i jedan čep alkoholnog octa. Sve dobro promiješajte, a zatim zagrijavajte smjesu oko deset minuta. 

Smjesu potom izlijte, a svoj lonac iščetkajte spužvicom za pranje suđa. U samo nekoliko sekundi vaš lonac ponovno će izgledati kao nov i biti spreman za korištenje.

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6

Komentara 4

BE
belototo
09:31 04.03.2021.

dakle kombinacija koja se koristi desetljecima i uci se i u vrticu valjda, al kokosi sa tik toka pojma o tome nemaju

MA
Mary5
07:58 04.03.2021.

Blago nama, zahvaljujuci VL sad mozemo nesto novca i usparat, do sad smo prljave lonce bacali u smece a kupovali nove, od sad nemoramo, znamo kako ih ocistit, bravo Tina 😂

MA
Makava
07:28 04.03.2021.

Otkrila je najveću tajnu svemira. Baš poput biserke koja je napisala ovaj članak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije