Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što biste vi napravili?

Poklonila je nećaku dobitnu srećku, pa ga tražila 3/4 tog novca: Treba li joj to dati?

Shuttershock
01.03.2021.
u 15:30

Budući da su nećaku roditelji 'dobrostojeći' i da mu je i fakultet plaćen te je uvijek imao sve što je htio, nazvala je sestru da pita bi li joj dao dio dobitka, no ona ju je odbila.

Jedna je žena na Redditu izazvala podijeljene reakcije nakon što je napisala da je nećaku za rođendan kupila dobitni listić lutrije, a onda ga tražila da joj da veći dio novca.

Objasnila je da je tada financijski jako loše stajala i da je bila bez posla, te da je jedva uspijevala platiti sve račune.

- Imala sam zaista tešku godinu, dobila sam otkaz na poslu i nisam imala nikakvih primanja -napisala je, a da bi preživjela radila je, kaže, više sitnih poslova.

No kad je početkom prošlog mjeseca došao nećakov rođendan, sakupila je sve sitno što je našla po kući i kupila mu jedino što je mogla priuštiti - srećke lutrije, a na njezino iznenađenje, on je osvojio znatnu količinu novca.

Radnici koji se ne cijepe poslodavcima više nisu poželjni? Aktivisti za ljudska prava zabrinuti

1/3

- Nije dobio najveću moguću svotu, ali dovoljno da mu promijeni život - rekla je. Bila je, dodaje, jako sretna zbog njega, a budući da su mu roditelji 'dobrostojeći' i da mu je fakultet plaćen te je uvijek imao sve što je htio, nazvala je sestru da pita bi li on joj dao dio dobitka, točnije tri četvrtine.

- Pitala me jesam li ozbiljna, a kad sam joj rekla da mi taj novac zaista treba, prekinula je - ispričala je.

Njezina je objava skupila nekoliko stotina komentara u kojima su je neki podržali, dok su drugi pisali kako misle da nikako nije u pravu.

- Nemojte poklanjati lutrijske listiće ako niste spremni odustati od potencijalnog dobitka - napisao je netko u komentarima, a neki su joj poručili da je možda i mogla očekivati malu pomoć od svog nećaka, ali nikako nije u redu tražiti ga čak tri četvrtine dobitka, prenosi The Sun.

Znate li koliko često morate čistiti mobitel?

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije