Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Otkrila odličan trik: Evo kako ćete jednostavno očistit plijesan iz metalnih boca za vodu

Instagram
03.01.2022.
u 07:00

Sve što vam je potrebno sigurno već imate kod kuće

Stilistica interijera na društvenim mrežama podijelila je svoj trik za čišćenje boca s vodom od nehrđajućeg čelika i uklanjanje plijesni iznutra, kako prenosi Daily Mail.

Anita Birges, iz Sydneya, kaže da bi ljudi bili šokirani kad bi saznali koliko se plijesni nakuplja unutar boca i potrebno je samo nekoliko kućanskih predmeta da se ukloni.

Započnite tako da jednu trećinu šalice riže ulijte u bocu vode od nehrđajućeg čelika. Zatim dodajte malu količinu deterdženta za pranje posuđa i pola šalice vode pa čvrsto zatvorite bocu.

Temeljito protrese bocu kako bi  se uklonila pljesniva unutrašnjost. Nakon što je boca dobro protresena, izlijte rižu, vodu i deterdžent za pranje posuđa iz boce preko sita u sudoper. Na kraju temeljito isperite bocu od nehrđajućeg čelika vodom.

Brzo i jednostavno očistite tipkovnicu računala od bakterija:

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
05:08 04.01.2022.

otkud plijesan u boci za vodu

NO
No1
05:03 04.01.2022.

Ja sam stvarno idiot kad idem ovo pogledati. Zar je tako tesko nagurati spuzvicu u tu flasu i onda s drskom od kuhace tu spuzvicu provozati kroz cijelu flasicu, pa na kraju isprati? To sve traje cca 5-10 sekundi. Ili staviti u masinu za sude ako ti je bas mrsko rucno pranje. Sta bi ovi tek radili sa staklenim flasama?!?! Sjecam se procedure koju je moja baka odradivala svako ljeto za pripremu flasa za sok od rajcice. Napunjena kada s vodom da se prvo sve razmeksa. Pa onda pranje s onim cetkama na uvrnutoj zici. Pa ispiranje. Pa sterilizacija u pecnici. A, ovi tuk-tukeri su stvarno... nevjerojatni... da ne kazem drugacije.

DO
dokrastavca
02:46 04.01.2022.

Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije