Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hitno morala pronaći drugu

Otišla kod vizažistice prije vjenčanja i pokazala kako želi izgledati, a krajnji rezultat nije bio ni blizu

TikTok/timberahh
10.05.2021.
u 15:25

Djevojka je šminkerici odnijela i fotografiju modela čiji je make up look htjela iskopirati za svoje vjenčanje, no čini se da ju nije uspjela inspirirati

Ako postoji dan kad je ženama važno da sve bude kako su zamislile, onda je to dan njihovog vjenčanja, pa ne čudi da mnoge buduće mladenke par dana prije svadbe organiziraju i 'generalnu probu' - a ako se išta mora prije isprobati onda je to - uz vjenčanicu naravno - šminka.

Sezona vjenčanja nedavno je nakon jednogodišnje pauze opet 'otvorena', pa je svoju svadbu isplanirala i TikTok korisnica Timbra s imenom @timberahh, no vizažistica joj je pokazala da 'ne ide sve uvijek po planu'.

Tia  Mamić nakon dugo vremena objavila sliku sa suprugom, a pohvalila se i čestitkom bivšeg muža

1/8

U želji da na taj veliki dan izgleda baš kako je zamislila, Timbra je šminkerici odnijela i fotografiju žene čiji je make up look htjela kopirati, no čini se da joj nije uspjela probuditi inspiraciju.

@timberahh

When your wedding makeup trial goes horribly wrong 🙃 ##greenscreen ##makeup ##mua ##MakeMomEpic ##wedding ##wifey ##wife

♬ original sound - Madeline

- Kad proba za šminkanje za dan vjenčanja prođe užasno krivo - napisala je kraj svog videa u kojem je pokazala što je željela, a što je dobila.

Naime model na fotografiji ima nude ruž i blagi smokey eye u boji te lijepo sređene obrve, a Timbra je našminkana s puno tamnijim nijansama koje nisu bile u skladu s njenom predodžbom, prenosi Mirror.

Njen je video pogledalo nekoliko tisuća ljudi, a većina je žena mislila kako look s fotografije nije toliko kompliciran da ispadne tako loše.

- To ti je 12-godišnja sestra napravila? - pitala je tako jedna žena, a sve su se složile da prije vjenčanja mora naći drugu šminkericu.

Odlično rješenje za uredno slaganje tenisica koje može svatko napraviti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije