Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plakala je cijelu noć

Otišla je s vlastitog vjenčanja nakon što ju je obitelj osramotila: 'Molila sam ih da to ne rade'

shutterstock
16.09.2023.
u 08:48

Novopečena mladenka podijelila je da je ostala slomljenog srca nakon što su je roditelji ponizili fotografijama iz vremena kad je bila mlađa - čak su je u govoru nazvali 'gospođa Prase'.

Dan vjenčanja trebao bi biti jedan od najboljih u životu mladenke. Nažalost, jedna shrvana novopečena supruga otkrila je da je njezina obitelj potpuno uništila njen poseban dan dijeleći njezine slike s gostima - za što ih je izričito zamolila da ne čine. Ali, nije to sve. Naime, njena ju je obitelj pred svima nazivala pogrdnim imenima, prenosi Mirror.

U strahu da bi njezina obitelj mogla pomisliti da je smiješno prikazivati ​​njezine ponižavajuće slike iz mlađih dana kada je imala višak kilograma i da će zbog toga biti ismijavana, istaknula je da se takve slike ne prikazuju i naglasila koliko bi je to uzrujalo. Unatoč toj molbi, njezini roditelji su mislili da bi to bilo zabavno i rekli su da ne bi trebala biti jedina koja se zabavlja na svom vjenčanju, ali su obećali da neće prikazivati ​​takve slike.

VEZANI ČLANCI: 

Međutim, čini se da nisu marili za sreću svoje kćeri i išli su protiv njezinih želja, rugajući se njezinom prijašnjem izgledu, pokazujući njene slike u kupaćem kostimu, one gdje jede nezdravu hranu i radi smiješne grimase, neposredno prije nego što su održali svoje govore na veliki dan. Da stvar bude gora, slike njezinog novog supruga bile su slatke i nisu izazvale jednako okrutnu reakciju njihovih gostiju kao njezine.

'Moje su bile ponižavajuće i odvratne u svakom pogledu', otkrila je u objavi na Redditu, 'Svi su se počeli smijati. Činilo mi se kao da oživljavam traumu iz vremena kad sam bila tinejdžerka i ljudi bi mi se smijali, pa sam odmah počela plakati'.

U drugom srcedrapajućem obratu, njezin je muž mislio da ona plače od radosti dok nije shvatio da su to bile prave suze tuge. Nesretni par propustio je većinu govora svojih obitelji jer je mlada bila jako potresena, no čula je kako joj je mama dodatno pogoršala situaciju otkrivši njihov zločesti nadimak za nju dok je bila tinejdžerica.

Otkrila je da je bila kap koja je prelila čašu kada je njezina mama rekla: 'Pa, svi smo tako sretni što smo ovdje. Nikada nismo mislili da će se gospođa Piggy udati, svi smo mislili da će sama živjeti u jeftinoj unajmljenoj kući sa sve njene 4 smrdljive mačke'. Osjećajući se potpuno jadno, otišla je sa zabave dok ju je tješio suprug. Nakon kratkog vremena, njezina obitelj i prijatelji izašli su van da je potraže, ali šokantno, bili su ljuti na nju.

'Moji su roditelji bili bijesni', rekla je, 'Vikali su na mene jer sam otišla sa zabave, govoreći da sam ja kriva za sve ovo jer sam trebala samo uživati i pustiti ih da završe svoj govor bez takve scene. Neki od mojih rođaka također su ih podržali, zbog čega sam se osjećala još gore'. Mladoženja je razumljivo bio ljut i zaprijetio im je da će ih udariti ako ne odu.

VEZANI ČLANCI: 

Mlada je rekla da je plakala cijelu noć nakon što je napustila zabavu i da je tužna jer joj se roditelji još uvijek nisu ispričali. Njezina je objava razbjesnila komentatore koji su stali u njezinu obranu. Jedan joj je savjetovao da ih neko vrijeme hladnokrvno ignorira: 'Mislim da bi se trebala odmoriti od njih, prestati s kontaktom. Oni te maltretiraju, nisu ti podrška i ti ne ih ne trebaš. Obitelj bi te trebala podržavati, ohrabrivati, a ne ponižavati te, oni su sebični. Odmori se, fokusiraj se na sebe i svog muža, stvori svoju budućnost bez njihove negativnosti'.

Drugi je ljutito upitao: 'Mrzi li te tvoja obitelj toliko ili još uvijek žele da budeš glavna šala u obitelji?', dok je treći dodao: 'Da je netko bacio piće na tvoju majku tada i tamo, vjerojatno bih zapljeskao. Ta grozna vještica je to apsolutno zaslužila'.

Mnogi su joj ukazivali na njezin novi život i savjetovali je da se fokusira na supruga, a ne na obitelj. 'Udala si se za nevjerojatnog čovjeka', rekao je jedan, 'Stao je u tvoju obranu i trebala bi cijeniti tog čovjeka'. Netko je dodao: 'Vaš muž zvuči nevjerojatno. Ako vaša obitelj nema poštovanja prema vama, ne bih očekivala ispriku. To toksično ponašanje samo pokazuje da se osjećaju kao da nisu učinili ništa loše. Ako razmišljate o tome da imate djecu, u budućnosti bi vjerojatno i njih maltretirali'.

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

 

Komentara 2

RO
RogaBabaroga
09:56 16.09.2023.

🤮 za obitelj, ako se to tako može nazvati. odvratno

HE
Hecata
15:44 16.09.2023.

Ja ih nebi više nikada pogledala niti imala s njima kontakt. Kakva je to idiotska obitelj. Odvratni su

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije